Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynaa8776876

lubie seks ze starszyn facetem jestem normalna?

Polecane posty

Gość bla22bla22bla22bla22
ja jestem z facetem o 23 lata starszym. nie polecialam na kase, nawet tez nie chodzi i seks choc co by nie mowic caly czas mnie zaskakuje:):) a ja mam 22 a on 45:):) i nie interesuje mnie co mowia innie, jestesmy razem ponad 2 lata:):):)

Gość frentii
Nawet nie masz jaj, aby przyznac, ze postepujesz zle, ale zycie jest przewrotne i kiedys to zrozumiesz🖐️

Gość martyna86876
wlasnie ci nasi starsi faceci jak zauwazylam przoduja pod zwgledem wygladu, dbaja o siebie i sa przystojni a jak do tego dochodzi nabyta madrosc czulosc to juz jest wspaniale..mi jednak troche przeszkadza ze ma byla zone i dziecko..marzyla mi sie kiedys biala suknia bo podobno fajnie ten jeden raz przebiec sie w niej przez kosciol..on swoja taka chwile mial..

Gość martyna69769
wiecie ale to czasem flustrujace kiedy kolezanki w zwiazkach z okolo równolatkami planują śluby caly czas o tym gadają pokazują zdjęcia z przepieknych sesji ślubnych a ty wiesz ze kochasz i ze nigdy nie bedziesz tego miala. slub kościelny niby teraz nie taki wazny tradycja chwila jeden dzień ..to chyba nie jest dziwne ze czuje sie zal ps. no tak malo takich nie mialam zbyt wielkiego doświadczenia ale przed moim panem bylam w 2 dluzszych 2 letnich zwiazkach z rownolatkami pracowalismy nad dopasowaniem ale to i tak w porownaniu z tym co teraz mam to nic..teraz to jest dopiero prawdziwy seks i tak powiedzialam mojemu ze taki prawdziwy to pierwszy z nim

Gość greta z garbem
co to jest 'flustrujace'?

Gość szybko się zestarzejecie
podświadomie będziecie sie dopasowywać do starszego i nawet nie zauważycie przepaść w stosunku do rówieśników....a później już tylko psychiatra!!!

Gość martyna87987
zestarzejemy? tzn co masz na mysli

Gość martyna978097
to znaczy omina nas glupoty mlodosci? :)

Gość perełka87
Dla sprostowania, nigdy nie czulam sie samotna, nie uwazam abym byla mniej atrakcyjna niz moje kolezanki, przed tym zwiazkeim mialam wielu innych, mlodszych facetow. coz, nie udalo sie... dopiero wlasnie z tym 20 lat starszym od siebie czuje ze tworze dobry zwiazek. i nie widze potrzeby aby isc do psychologa...

Gość martyna7890
perełka a ty czujesz sie staro>? abo starsza niz rowiesniczki

Gość perełka87
Tak, czasami czuje sie jak stara baba :) ale serio, czasami tak mam, widzac moje kolezanki ktore w wieku 22 lat zachowuja sie jak nastolatki.

Gość perełka87
ale bynajmniej nie wynika to z faktu iz jestem ze starszym facetem. po prostu juz taka jestem.. chyba odrobine dojrzalsza niz rowiesniczki.

Gość martyna7809796
i pewnie dlatego Twoj sie Tobą zainteresował, ja tez zawsze bylam jakby to ując krok przed rówieśniczkami...

Gość perełka87
jesli chcesz o tym pogadac to podam Ci swoj nr gg. Ciesze sie, ze ktos w koncu ma tak jak ja, ktos mnie zrozumie a nie potepi...

Gość martyna78798
z checia ale jak chcesz mi go podac zeby inni nie widzieli? 11306096 to moje gg ktore zalozylam dodatkowo daj mi znac na gg jaki jest twoj numer a ja wtedy ci podam moj normalny :) oj zagmatwane :)

Gość martyna89887
a ja sie ciesze ze chcesz pogadac, ja juz ze swoimi koleznakami nie chce o tym rozmawiac

Gość martyna7899
tylko ja zaraz wychodze ze swoim do kina ale i tak daj znac jak odczytasz to na pewno sie zgadamy i nie zgubimy pozdrawiam

Gość perełka87
wyslalam Ci wiadomosc na gg.

Gość udowodnione naukowo
kobiety w zwiazkach ze starszymi mężczyznami /róznica pokolenia/ starzeją się znacznie szybciej niż ich rówieśniczki żyjące w związkach z niewielką róznicą wieku, ostatnio mówił nawet o tym prof. Starowicz

Gość martyna789808
hmm to bede szukac gdzies wypowiedzi prof Starowicza

Gość przecież to widać gołym okiem
wystarczy popatrzeć na takie pary, nie trzeba naukowych wywodów. Widać jak te młode kobiety starzeją się przy swoich starszych partnerach, mężach. Z biegiem lat zacieraja się różnice w wyglądzie na niekorzyść kobiet. Wygłądaja na znacznie starsze niż koleżanki.

Gość martyna87987
mzoe to kwestia charakteru i tego jak kobieta o siebie dba a nie tego ze ma starszego partnera

Gość 283471984
upppp

Gość Ex polski lekarz
No cóż. Ja mam ponad 40 lat ale mam pieniądze i laski powyżej 30 lat bym nie tknął nawet kijem od szczotki. A wiecie czemu? Bo na młode laseczki mnie po prostu STAĆ! :D

Gość martyna878978
aj tam stac milosc za pieniadze..eh

Gość bo to jest prawda
tylko starszy facet z kasą może sobie pozwolić na młodą kochankę nie ma innej opcji. Tacy z niewielką kasą, ale z dużym kryzysem wieku średniego łapią się na beznadziejne maszkary, panny z dziećmi, takie bez szans na normalne życie z rówieśnikami. To jedyny dla nich sposób na faceta jakiegokolwiek

Gość z tym powyzej zgadzam się
na starszych gołodupców młode laski nie lecą