Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _green_

Zielone Imperium

Polecane posty

Gość _green_
Zapytałam się tam, czy to możliwe.. teraz musze czekac na odp.. ojj.. mam nadzieje, ze jednak możliwe :(

Gość zaczęłam
a u mnie nadal nic.....Wyświetla się komunikat: Nie możesz zostać zalogowany. Proszę sprawdź nazwę użytkownika/login i hasło. Zwróć uwagę na to, czy wybrałeś właściwy serwer. Być może kopiując hasło skopiowałeś również spacje, co czyni hasło nieprawidłowym. A wszystko robię prawidłowo!!!!!

Gość _green_
zaczęłam daj, żeby ci przypomniało hasło.. ale pewnie będzie tak jak wpisujesz, ale w razie co zobacz. Odpisali mi, że nie ma mozliwości zmiany serwera :( mam załamke.. po co takie cos wymyslają.. ehh.. no dobra.. dobrze, że to jest bo przynajmniej serwery nie są zapchane, ale POWINNO sie dać zmienić serwer i już :(

Gość zaczęłam
już robiłam - ale hasło wpisuję dobre, resztę też. Już się w to nie bawię! :-O

Gość _green_
A na jakim serwerze grasz? (jak już pisałaś to sorki, że znowu pytam)

Gość zaczęłam
Mnie pytasz? Na 11 Kiedyś już próbowałam - i bylo to samo, ale wtedy nie pamiętałam serwera, więc myślałam, że to z tego powodu. A teraz- już chwilę udało mi się pograć - i nic. Zniechęciłam się, bo w końcu ta gra nie jest aż taka rewelacyjna.

Gość _green_
No nie jest.. ale jak pisałam wcześniej gram w nią, żeby dogonić takiego jednego znajomego.. a prawdopodobnie jest na innym serwerze niż ja :/ Więc po co mam grać jak i tak go nie dogonie (na tej samej liście) i i tak nie będe z nim w jednej gildii :(

Gość _green_
Fajnie, ze mozna zakładać po jednym koncie na serwer :) Tylko szkoda, że trzeba zaczynać od nooowa :P

Gość _green_
Od kiedy istnieje ta gra?

Gość _green_
Jak macie pytania, czy cuś to może uda mi sie pomóc :)