Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _green_

Zielone Imperium

Polecane posty

Gość _green_

Gra ktoś? I jak wam idzie? :p

Gość grammm
gram,ale mam cala spizarke i nie mam gdzie tego trzymac,powiesz mi???????

Gość _green_
No ja w to ogólnie gram od tygodnia i jestem dopiero na 6 poziomie (praaawie już 7) ale jak masz pełną? Jak mi tak pokazywało np. w pomidorach to i tak je sadziłam i i tak mi się zbierały.. miałam gdzieś koło 2 tyś pomidorów, no chyba, że jest tam miejsca akurat na tyle i więcej już akurat bym nie mogła. A jak masz za duzo to posprzedawaj na targu :p

Gość zaczęłam i nie wiem
jak sprzedać te marchewki i sałaty.......

Gość _green_
grammm Chyba, że chodzi ci o miejsca na te słoiki z warzywkami, kwiatkami itd, to jest tam wystarczająco miejsca (jest trzałeczka na inne półki) zaczęłam i nie wiem A wiesz gdzie jest targ?

Gość _green_
strzałeczka*

Gość zaczęłam
już wiem - doczytałam. A czy z tego targu mogę wrócić do swojego ogrodu, czy muszę tam sterczeć dopóki ktoś nie kupi?

Gość grammm
ale te strzalki mi nie dzialaja:(

Gość _green_
Normalnie wracasz do ogródka. A jak ktoś coś od ciebie kupi to dostaniesz wiadomość kto i ile kupił twich warzywek. A wracasz: to po pierwsze wychodzisz z targu na miasto, a tam na ten rower w rogu i do ogródka

Gość zaczęłam
Dzięki! Lubię "siedzieć" w ogródku!

Gość _green_
Mi też nie działają :P Dopiero zadziałają jak będziesz mieć tak duzo warzywek, że nie zmieszczą sie na tych pierwszych półkach to przeskoczą (te co sie nie mieszczą) na drugą stronę. A jaki macie poziom w grze?

Gość maślakowa stara krowa
gram serwer 3 :) poziom "strach na wróble"

Gość _green_
Na początku to fajnie sie w to gra.. czeka się max 20 min na jakieś warzywko (np. sałata, czy marchewka), ale np. na kalafior czeka się juz z 15, 16 godzin :p

Gość grammm
poziom:strach na wroble" i mam caly regal juz warzywek,nie wiem dlaczego nie dzialaja strzalki zeby miec noowe polki:(

taaa a na papryke 40h a maliny 48h hehe :D

Gość _green_
A chciałam zapytać co to za różnica kto na jakim serwerze gra? A jak ktoś gra np. na 1, a jakaś znajoma na 2 to mozna tą drugą osobę i tak widzieć w spisie ludzi grających? I o co chodzi, że ktos gra w np. 10 świecie? Chodzi, że to jest 10 serwer? I jak znajomy ma gildie na np. 8 serwerze, a ja jestem na jakims innym to i tak mogę być w tej gildii?

ty widzisz ludzi tylko ze swojego serwera tak samo gildie tylko w obrebie swojego serwera :)

Gość _green_
No nieeeźle.. ;p Mi się nie chce czekać tych 16 godz, a co dopiero 40 :p A ja też juz bym chciała 11 poziom :p

Gość grammm
fajnie,ze mi powiedzieliscie....:(

Gość _green_
Czyli na tym serwerze co się zarejestrowałam to już musze tam byc do końca? Bo raz przez przypadek zalogowałam sie na innym serwerze i też mi zadziałało A tak sie składa, że zaczęłam w to grac, żeby dogonić takiego znajomego, a nawet nie wiem na jakim on jest serwerze -.-

jutro bedzie 12 :)

Gość _green_
grammm nie wiem dlaczego.. nie doszłam jeszcze do napełnienia całych półek warzywkami.. A mam jeszcze pytanie.. dlaczego nie moge zarejestrować sie na forum? Wszystko było ładnie, pięknie, ale na meila nie doszedł mi kod aktywujący konto i to 3 razy na 3 różne meile, więc to nie przez źle napisany meil..

Gość zaczęłam
Jak często przychodzą te Wimpsy? U mnie był/a tylko raz.....

Gość _green_
wimpsy?

Gość _green_
A znacie może odp na moooje pytania? A wy miałyście problem z zarejestrowaniem na forum? Normalnie dostałyście kody aktywujące? A co z tymi serwerami? Moge zmienic serwer z 8 na np. 1?

Gość _green_
Jak ktos wie to bardzo prosze napiszcie bo to dla mnie ważne

Gość zaczęłam
Problem z innej beczki! Wylogowałam się - i już nie mogę się zalogować, chociaż na 100% poprawnie wpisuję login, hasło i serwer. Co mogę zrobić? :-(

Gość _green_
Wiesz.. tez tak miałam.. ale jakoś później mi weszło.. Ale to nie jest prawda, ze nie możesz zalogować się na nie swoim serwerze.. bo pisałam, że przez przypadek tak zrobiłam i działało... więc chodzi tylko o login i hasło. A coś się stanie jak bede na nie swoim serwerze grać? :P

Gość _green_
maślakowa stara krowa Od kiedy grasz? Ile ci zajęło osiągnięcie tego poziomu?

Gość _green_
Nie da się jednak logować na innym serwerze!!!!! :(:(:(:( A moge go w jakis sposób zmienić? Jest gdzieś tam podany e-mail do całego załozyciela zielonego imperium i tam go poprosze o przeniesienie na inny serwer?????????? :(