Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje zycieeeeeeeee

ku przestrodze

Polecane posty

Gość moje zycieeeeeeeee

Depresja zniszczyla mi zycie..Mam 24 lata a jestem dopiero na 2 roku studiow;/ do tego nieprzyszlosciowych..nie mam zainteresowan zero przyjaciol wszyscy mnie olewaja..nigdy bym nie pomyslala ze bede miala takie beznadziejne zycie.Ale w sumie na wlasne zyczenie,w liceum bralam narkotyki i mysle ze przez to potem siadla mi psycha mimo iz juz 5 lat temu przestalam to jeszcze przez dwa musialam brac psychotropy;/ a wszystko to przez jakies chore kompleksy...ku przestrodze..ludzie myslcie o tym co robicie juz w liceum od najmlodszych lat najlepiej..bo skonczycie jak ja.

Gość Elwiszyje
najważniejsze, że odsunęłaś się od tego dziadostwa , czyli masz silną wolę , masz charakter :) , natomiast ludźmi się nie przejmuj, ludzie zawsze gadali i będą gadać , kompleksy odrzuć precz , każdy ma jakieś tam kompleksy ale trzeba z tym żyć i głowa do góry :)

Gość ku przestrodze
Tak tylko wiesz jestem taka samotna;/ Mam 24 lata zero pasji nic w sobie nie rozwinelam..od znajomych z ktorymi cpalam sie odsunelam a nowych jakos nie moge znalezc,rodzina mowi: "usmiechaj sie do ludzi to znajdziesz przyjaciol" a to nie takie proste.

Gość Elwiszyje
prawdopodobnie już teraz masz ksywkę 'narkomanka' i tego nie zmienisz , jesteś 'zaznaczona' w ludzkiej świadomości ale jak wspomniałem , nie wolno się tym przejmować , odnośnie zainteresowań to jest bardzo źle, że nie masz zainteresowań ale ostatnio kobiety tak mają, że wolą się totalnie nudzić ale nie chcą mieć zainteresowań , może to jest głupie co napiszę ale mam pewien pomysł , jak każda kobieta zapewne interesujesz się modą , a może zainteresujesz się modą kobiecą , która była sto albo dwieście lat temu , pomyśl dlaczego na przykład na Śląsku kobiety do czerwonych korali doczepiały na przykład srebrny krzyż dwustronny , czyli ten sam krzyż ozdobny był z jednej strony dla panny a z drugiej strony dla mężatki , może warto powęszyć dlazcego kobiety w XVII - XVIII wieku unikały wody i mydła i dlazcego miały myszy żyjące we włosach , mógłbym nadal wymyślać .... :)

Gość ku przestrodze
;) kiedys to wszyscy mydla unikali;) Żałuję że nie mam takich zainteresowan ktore pomoglyby mi znalezc chlopaka.Np pewna znajoma ma motocykl jezdzila na zjazdy poznala motocykliste.Ja nawet prawa jazdy nie mam;(taka cucma ze mnie ani pieniedzy ani nic;/.Jak bylam mala to tanczylam troche a potem rzucilam..teraz na takie ekstremalne zainteresowania hobby pasje mnie nie stac.Rysowac troche lubie ot i wszystko..