Danielek 0 Napisano Wrzesień 9, 2009 Jeśli chcesz mieć dziecko, z anonimową osoba, z różnych powodów. Mogę spełnić Twoje marzenia i pragnienia. Jestem zdrowym fiz-psych, przystojnym młodym mężczyzną. Mam 26 lat jestem, wzrost 182cm,.ratownik medyczny Jeśli jesteś zainteresowana, możemy się umówić wcześniej na spotkanie i pogadać...Zapewnię dyskrecję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dcgbhgfdfgg Napisano Wrzesień 9, 2009 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meravigliosa_creatura 0 Napisano Wrzesień 9, 2009 a skad taki pomysl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a skad jestes Napisano Wrzesień 9, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danielek 0 Napisano Wrzesień 9, 2009 Aby pomagać innym... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meravigliosa_creatura 0 Napisano Wrzesień 9, 2009 a nie boisz sie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danielek 0 Napisano Wrzesień 9, 2009 A jakie mam mieć obawy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fajna laska dh Napisano Wrzesień 9, 2009 a skąd jesteś?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danielek 0 Napisano Wrzesień 9, 2009 Trójmiasto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z tego co Napisano Wrzesień 9, 2009 Nie martw się nikt się nie skusi na taką propozycję. W ogóle strasznie głupie ogłoszenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hoonda89 Napisano Wrzesień 9, 2009 a skąd jesteś?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z tego co Napisano Wrzesień 9, 2009 Napisałeś to chyba z nudów albo potrzebujesz seksu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danielek 0 Napisano Wrzesień 9, 2009 Nie mam czasu na nudy,prowadze aktywny tryb żyćia. to chyba dobrze że ktoś chce pomagać innym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hoonda89 Napisano Wrzesień 9, 2009 ja w to wchodze czekaj na e-meila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Śmieszą mnie Napisano Wrzesień 9, 2009 twoje zapewnienia o bezinteresowności. Tak w życiu nie ma. Coś za coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danielek 0 Napisano Wrzesień 9, 2009 Nie będę prowadził konwersacji! ZAINTERESOWANE OSOBY OCZEKUJE POD 515520806 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bywalec1 0 Napisano Wrzesień 12, 2009 Niestety Danielek, nie ma chętnych :( Nic ci nie pozostaje tylko trzepnąć :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no tak liczy na sex za darmo Napisano Wrzesień 12, 2009 a Panie, które chcą mieć dziecko raczej i tak nie przespią się z tym ratownikiem, bo każda woli to robić ze strzykawki. No ale łudź się, że będzie inaczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danielek 0 Napisano Październik 26, 2009 O to chodzi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanta paura Napisano Październik 27, 2009 zapłodnić ..tez mi osiągnięcie..a chodz sobie sam pozniej 9 miesiecy w ciąży..Nie DZiękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gizzzmo Napisano Październik 27, 2009 a sąsiad ma kozę? :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pepcia 111 Napisano Październik 30, 2009 To wcale nie taki zly pomysl. ja sama staram sie od x czasu a problemem jest nasienie meza. Jesli mam robic inseminacje, a wczesniej mase badan, to dziekuje. Zreszta daja tylko 10 %. Jestem z daleka, ale juz znalazlam chetnego studenta, ktory mi pomoze. Nie kazdego stac na in vitro a dziecko bede kochac bez zadnej roznicy!! Daniel, dzieki ze jestes TY i podobni tobie. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jakby co to też jestem chętny Napisano Październik 30, 2009 Na oddanie nasienia odpowiedniej kobiecie, mam troje zdrowych, ładnych dzieci :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość strazak998 Napisano Listopad 2, 2009 Odezwij się do nas na fajnapara34@wp.pl jesteśmy zainteresowani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach