Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemogąca

Nie mogę używać żadnej antykoncepcji?

Polecane posty

Gość niemogąca

Nie mogę brać tabletek ani używać plastrów(chora wątroba). Spirali mi nie założą bo mam dopiero 20 lat i nie rodziłam dzieci. Zastrzyki też podobno odpadają. A mojemu facetowi w gumce "opada". Jak mam się zabezpieczyć przed ciążą?

Ha, ha szklanka wody, fakt, to jedyny środek dający 100% zabezpieczenia. Niemogąca, spoko, kup dobre globulki, może byś Patentex Oval, zastosuj WEDŁUG ULOTKI i git. W ryzykowne dni stosujcie dodatkowo wyskok i będzie dobrze. Polecam też wspólnie odwiedzić sklep z zabawkami dla dorosłych.

Generalnie plastry poleca się kobietom,które mają problemy z wątrobą, ale jeśli nie to zawsze jest jeszcze NuvaRing-krążek dopochwowy, samych globulek nie polecam-za słaba skuteczność, a stosunek przerywany to żadna metoda anty, można się jedynie nabawić nerwicy.pozdr:)

Gość Paulina 24
W twoim przypadku chyba najlepsze będą komputery cyklu lady comp, lub pearly są drogie ale bardzo skuteczne ja od ponad roku mam lady comp i jestem bardzo zadowolona

Gość
ja mając 21 lat zalozylam spirale , a tez nie rodziłam, trzeba po porostu chodzic po lekarzach i pytać, ja trafiłam na takiego co mi załozył bez problemu. po drugie możesz jeszcze stosować globułki+kochąc sie w dni niepolodne

wybierzcie super cienkie gumki unimil i postaraj sie żeby mu nie opadł :) globulki - mała skuteczność spirali czy wkładki Ci nie założą, bo mi nawet nie chcieli, bo jestem po cesarce :(

jezeli masz chora wątrobe nie mozesz zazywac chormonow wiec pozostaly Ci gumki.globulek nie polecam ja odczuwalam po nich dyskomfort. jezeli Twoj facet nie moze w gumce to polecam isc na zywiol hehe.stosunek przerywany....

Gość może zmień faceta skoro
niepełnosprawny. Opada mu w gumce? Widać że cię wkręca, albo brak mu tostesteronu po prostu

Gość Paulina 24
Wiecie gumka jest jednak mało komfortowym rozwiązaniem mi ona też strasznie nieodpowiada więc co się dziwić facetom. Ja gumek uzywam tylko jak mam czerwone światełko w Lady comp czyli dni płodne jest ich mało więc mogę to jakoś znieść ale nie lubię. Wtedy dlatego raczej bawimy się inaczej:P

Gość do autorki tego tematu
teraz sa już krążki dopochwowe dla nieródek.

Gość niemogąca
No tak, ale ginekolog stanowczo powiedziała, że żadnych krążków. Że pigułki będą najlepsze, ale że nie mogę... Nie wiem co mam zrobić. Gumkom nie ufam. A globulki okropnie się pienią.

no to zostają Ci już chyba tylko metody naturalne... albo samodzielne obserwacje - mierzenie temperatury, badanie śluzu-, albo lady comp.

Gość Justyna8686
No tak przecież krążki też wydzielają hormony a jak ty masz z wątrobą problemy i lekarz powiedział że żadnych hormonów to niestety wielkiego wyboru nie masz. Gumki, NPR albo Lady comp tak jak wyżej

Gość ghtycjn cdghj
hmm no to może stosunek przerywany???

Gość Paulina 24
Stosunek przerywany to nie jest forma antykoncepcji. Myślę że pól Polski się z niego wzięło

Gość A mnie dziwi
Jak to może facetowi "opadać" w gumce. Dlaczego? Mój mąż nigdy nie miał takiej sytuacji....

Gość mmmiiiissssssssss
tylko warto dodac ze szklanka wody ZAMIAST seksu;)