Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Toffifika

Wokalistka znana, pomozcie no!!! Prosze!

Polecane posty

Gość buaahahhahahaha
mial byc gleboki ciezki glos...to na pewno Pavarotti albo Cloud Van Dame! :)))

Gość Toffifika
meravigliosa_creatura WYGRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestes publicznie ozlocona. Jezu nie masz pojecia jak mnie ta baba wymeczyla. Kcham cie miloscia braterska Dziekuje dziekuje dziekuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Toffifika
już znalazłam, chodziło mi o Lady Gagę :)

Gość buahahahahahaha
Toffika ...cholercia nie moglaas tak od razu!!? Nie ma...nie wody ..na pustyni!!! Bajm ale jak wolisz Beata Kozidrav;))))

Gość Toffifika
No ale ci ludzie na Kafe interesowni... ;) Publiczne ozlocenie nie wystarczy? :)

Gość Toffifika
moja vagina wydaje podobne dźwięki jak vaya con dios, ponieważ regularnie smaruję ją przepalonym olejem :)

Gość zawiedziooooooooooony
ueee Toffifika omijaliśmy vaya con dios szerokim łukiem, bo gdzie to głęboki prawie męski glos ??? weź se posłuchaj tych, które wymieniliśmy i okaże się, że ma szczebiotliwy, kobiecy w czystej postaci ! :)

Gość Toffifika
No sorry, ale to moje chore wspomnienia z chorego dziecinstwa. Zaraz zmierze je z youtoobowa rzeczywistoscia. :) A pozostale nazwiska znam dobrze, dlatego wiedzialam, ze to nie o nie chodzi. :)

Gość a byłam pewna że to
Voo Voo - Podróże po podwórzu Gdy ruszyć chcesz w podróże Przyjdź do nas na podwórze! Codziennie nieznany ląd! Tu możesz sobie z bliska Obejrzeć kraje wszystkie Co leżą daleko stąd! Do rodziny w Asuanie na wielbłądzie i w turbanie Podróżujesz przez pustynię Kara Kum. Bloki to skaliste Góry, a w nich kraj Czerwonoskórych, Obok preria i kowbojów widać tłum. A jak starczy ci odwagi możesz skoczyć do Chicago, Tam gdzie z gangiem walczy gang i skok na bank. Lub po schodach do piwnicy iść ku grocie tajemniczej, Żeby skarby gór Złocistych odkryć tam. Bo u nas na podwórzu Najlepsze są podróże, Tu możesz sobie z bliska Obejrzeć nieznany ląd! Tutaj w oknie u sąsiadów rośnie dżungla baobabów I w tygrysa się zamienia każdy kot. Kto z Pekinu jest Chińczykiem, chodzi co dzień z warkoczykiem Nad brzegami Żółtej Rzeki - Huang Ho. Możesz trafić do Afryki, w buszu być Pigmejem dzikim I z kolczykiem koraliki w nosie mieć. Albo zostać Eskimosem, maszerować z zimnym nosem I wyglądać całkiem jak arktyczny śledź. :D:D:D

Gość Toffifika
Zesiuralam sie w majciory przy konfrontacji... Ona nie ma meskiego glosu... Ladny ma, ale dlaczego mi sie wymslilo, ze meski?`I do tego spiewa po angielsku! I nie ma turbanu /turbana! Ale wielblady sa (ufff) bo teledysk jej z cyrku. tyle tylko mi zostalo. WIelblady... Ehhh ludzka pamiec. :) A piosenka powyzej bardzo, bardzo, ze tak powiem. :)

Gość gość
Cesária Évora?

Gość Tusja
YUNA!!!!!! :)

Gość gość
tez mysle ze cesaria evora?

Gość gość
Cesaria Evora może. ..

Gość Amanda Lear

https://youtu.be/WJ0Y2eMTkCc