Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szatan z klasą

mam ochotę zrobić coś dobrego

Polecane posty

Gość szatan z klasą

tylko nie wiem co [zły] to dopiero dramat....

Gość to.może.zrób
pierogi ruskie albo jakiś deser, ciasto upiecz :D nooo zależy co jest dla Ciebie dobre;)

Gość Zrób mi min.etke
:P

Gość szatan z klasą
pierogi ruskie albo jakiś deser, ciasto upiecz nooo zależy co jest dla Ciebie dobre nie umiem - umiem tylko jeść , poza tym wolałbym z wiśniami jak już

Gość rudy345603
Zacznij od siebie :>

Gość szatan z klasą
Zrób mi min.etke jasne , to byłby grzech

Gość Zrób mi min.etke
A tam grzech odrazu, grzech to by był, jak byś się nie przyłożył

Gość szatan z klasą
Zacznij od siebie :> co od siebie - ja czuję się doskonale i jestem w formie , ale zaczynam za dużo myśleć

Gość szatan z klasą
A tam grzech odrazu, grzech to by był, jak byś się nie przyłożył no właśnie to jest problem ,że musiałbym to zrobić bezuczuciowo , a lubię robić coś z silnym uczuciem , czy to złym , czy dobrym

Gość Zrób mi min.etke
Nie bez powodu ten mój nick....................jak namówić faceta, żeby mi zrobił dobrze jęzorkiem, kurde, spotkałam mężczyzne mojego życia, a on by sie tylko po bożemu kochał, względnie od tyłu i zero czegokolwiek innego, ani nie popieści, ani nie poliże, nawet mi paluszka w dziurke nie wkłada, jakiś koszmar normalnie;/

Gość szatan z klasą
Nie bez powodu ten mój nick....................jak namówić faceta, żeby mi zrobił dobrze jęzorkiem, kurde, spotkałam mężczyzne mojego życia, a on by sie tylko po bożemu kochał, względnie od tyłu i zero czegokolwiek innego, ani nie popieści, ani nie poliże, nawet mi paluszka w dziurke nie wkłada, jakiś koszmar normalnie;/ bo to zły człowiek jest...weź się za doświadczonych , i tak go pewnie kiedyś zamienisz lub rzucisz

Gość Zrób mi min.etke
W sumie to powinien być doswiadczony, bo ma 60 lat (ja mam 30), a wydaje mi się, że on się zatrzymał w miejscu, które ja przeskoczyłam w wieku, hmmm 19 lat;/

Gość Zrób mi min.etke
Poza fatalnym sekxem wszystko jest cudowne i tutaj zaczyna się mój dylemat, no bo przecież seks jest taaaaaki ważny w związku.

Gość Zrób mi min.etke
Dodam jeszcze, że on ciągle inicjuje seks, jest na mnie napalony jak młody byk, a ja , jak dawniej z innimi pratnerami równie napalona, tak z nim mam ochote i przyjemność średnią, zero porywu, namiętności, buuuuuuuuuuu

Gość szatan z klasą
wypalasz się kobieto przy tym starcu [zły}

Gość Zrób mi min.etke
Ide szatanie z klasą, nie zaśmiecam Ci topic'u, założe w końcu chyba swój, podchodze do tego od kilku dni i zebrać się nie mogę. Co złego to nie ja.

Gość Zrób mi min.etke
W sumie nie czuje, że się wypalam, bo daje on mi tyle radości i powodów do uśmiechu, serca, życzliwości, że chyba nigdy od nikogo nie zaznałam czegoś takiego, tylko właśnie ten jeden problemik, a przysłania takie piękne rzeczy :( A starcem on nie jest, nie jeden 40-to latek nie ma tyle sił witalnych i radości z życia co on :P

Gość szatan z klasą
a pisz jeśli Ci ulży to pisz tu , ten temat to blew , nie ma on znaczenia , ważne co pod nim

Gość szatan z klasą
ten problem nie da Ci o sobie zapomnieć , jest jak wirus , będzie atakował , aż do czegoś co się stanie , to nie nie jest nie wysłany sms , to jest seks