Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zj

dobry PODKŁAD i KOREKTOR

Polecane posty

Gość zj

zamierzam kupic podkłąd i korektor ale nie wiem jakiej firmy.. do tej pory myslalam o inglocie..ale na roznych forach przeczytalam sporo negatywnych opini. Jesli chodzi o korektor to chce aby maskowal rozne czerwone krosty, male pryszczyli no i tak ogolnie te szystkie czerwonawe niedoskonalosci (chcialam kupic zielony korektor z inglota do tego) i korektor do stosowania w okoloce oczu.. tak zeby je rozswietlic bo jak rano wstaje to wygladam jakby mi ktos oczy podbil:P i tu chcialam tez inglota ale zolty...niestty przeczytalam ze obydwa nie daja pozadanych efektow:( nie wiem czy to prawda napiszcie co myslicie i co mozecie poradzic.. i szukam tez podkladu

Gość zj
no tak.. ale interesuje mnie raczej cos tanszego..nie mam 200 na podklad:P a dior lancom i mysle ze reszta ktora podalas jest droga

fakt sporo kosztuje rozswietlacz ysl - tylko, ze starcza na bardzo dlugo a uzywam codziennie sprobuj cos z avon - naprawde dobre kosmetyki jest tez taki rozswietlacz w pedzelku - uzywalam

Gość zj
co do avonu to tez jest problem..bo oni chyba nie maja swoich sklepow..co prawda mam kolezanke ktora jest konsultatnka ..ale ona sama mowi ze kolory podkladow pokazywane w katalogach sa zupelnie inne niz w rzeczywistosci..wiec jak go dobrac prawidlowo?

Gość zj
to samo dotyczy korektorow...no i w ogole wszystkich produktow...ciezko to sprawdzic