Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ajron in black

Ważne pytanie!!!

Polecane posty

Jakim trzeba być frajerem, żeby klikać w poskracane linki umieszczane na kafe? O odpowiedź proszę kretynów notorycznie klikających :)

to nie hazard lecz niezdecydowanie. jak nie mogę podjąć jakiejś ważnej decyzji(np czy najpierw wypić tyskie czy łomże) to klikam w pierwszy temat od góry na erotycznym, tnij będzie na pewno i służy mi to jak rzut monetą🖐️ na zasadzie "menal ja wygrywam, pasta ty przegrywasz" czy jakoś tak...

jak każdy:( nawet kobiety bo wiadomo że każda jest bi:classic_cool: mnie osobiście bardziej denerwuje menel bo wyobrażam sobie takiego żula przebierającego się za innych. np podchodzisz do kiosku kupić fajki a tam miła sprzedawczyni zdejmuje maskę i ozdywa się chrapliwy żul "bedzie 50gr na wino?" , albo zagadujesz fajną dupcie w klubie a ona "te ziomek daj na jadzenie, głodny jestem..ale bułki nie chcę..zeta chociaż kopsnij ziomuś" itp.. i to mnie wkurwia. co do 3dwhite to poradzilem sobie inaczej, otóż na złość tym co wklejają ta reklamę przestałem myć zęby🖐️

Gość Chory na parkinsona
A ja klikam niechcący bo jestem chory na parkinsona i palec sam sobie klika. To jest pół biedy ale nie mogę napić się piwa bo się oblewam!!! A do cipki też nie mogę trafić bo ręka mocno drży! Jedynieco mogę to trzymać się za paukę, wtedy jest mi od tego drżenia bardzo przyjemnie.

dla mnie to wogóle głupota jest zakładać temat "oceńcie kojego kutrasa" "albo czy moge mieć kompleksy" i wstawianie linków ze zdjęciami :| czy one są prawdziwe czy fake i tak dla mnie jest to żałosne!

Gość Jan Paweł 202
Ufam że ten topik przyczyni się w skuteczny sposób do rozproszenia cieni wątpliwości doktrynalnych i zaniechania niedopuszczalnych praktyk, tak aby Eucharystia nadal jaśniała pełnym blaskiem całej swojej tajemnicy A teraz Ajron wiesz co masz zrobić, sekwencję ruchów pozostawiam ci do wyboru :classic_cool:

Gość Ty to jakas mizerna
podroba JP - on by nigdy tak nie zakonczyl przeslania :O

Gość jp202 idz się lecz
lepiej:P