Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brummmmmmmmm

HELPPPPP!!!!!!!!!1

Polecane posty

Gość brummmmmmmmm

wiem,ze takich tematów było pełno ale prosze o pomoc.... Byłam na urlopie z moim chłopakiem 17-23 sierpnia ostatnia miesiaczke miałam 7 sierpnia cykle 32-34 czyli wypadały mi wtedy dni płodne Kochalismy się dzień w dzień rano i wieczorem bez zabezpieczenia ale nie kończył we mnie okresu jeszcze nie dostałam czy jest szansa abym w ciązy była???

Gość brummmmmmmmm
dodam,ze objawów nie mam zadnych napet piersi mnie nie bolą

Gość brummmmmmmmm
a i świat też mi się nie zawali ale strasznie boje się test zrobić...

mozesz byc w ciazy nie musi dojsc do wytrysku zeby doszlo do zaplodnienia, w plynie mezczyzny moga byc male ilosci plekmnikow ale wystarczajace by doszlo do zaplodnienia i kazda kobieta ciaze przechodzi inaczej i na poczatku nie musi byc zadnych objawow, nawet okres moze byc

Gość stosunek przerywany
nie jest metoda zapobiegania nie planowanej ciazy. oczywiscie w ciaze moglas zajsc nie mozna tego wykluczyc

dziewczyno uprawiasz sex bez zabezpieczenia - jestes na tyle dorosla - a teraz sie boisz ciazy?? trzeba byc odpowiedzialnym za to, co sie robi

Gość brummmmmmmmm
napisałam,ze świat mi sie nie zawali :) Mam 23 lata prace stusia robie zaocznie z facetem jestem prawie 5 lat :) ale i tak mam pietra aby test zrobic ;)

Sam fakt,że określiłaś te dni w swoim cyklu jako płodne wskazuję na to ,że SZANSA na ciaże jest ogromna. W dni płodne naprawdę nie zaszkodzi założyc gumkę.....(np.)

Gość uczona-- inaczej
Jest bardzo duża szansa że zaszłaś w ciążę , proponuje zrobić test i wczystko bedzie jasne i oczywiście podzielic sie tą informacją z nami .

Gość brummmmmmmmm
Poczekam jeszcze z dwa dni i test zrobie ;) Juz kiedyś byłam w takiej sytuacji a dokładnie to w maju zrobiłam test dwie kreski zajarałam sie jak głupia a potem okres dostsłam :(

Gość uczona -- inaczej
A ile dni ci się spóźnia okres te najczilsze testy wykrywaja nawet 7 dniową ciażę.??

Poprostu zrób test .... Uwierz mi,że na forum nikt nie da Ci odpowiedzi czy jesteś w ciąży czy tez nie - bo niby jak ? ; ] Zrób test .

Gość eh 2 razy robic to samo
wystarczylo wyciagnac wnioski po pierwszym razie kiedy to moglas byc w ciazy ktora zakonczyla sie poronieniem

Gość brummmmmmmmm
3 dni ale troche stresu miałam związanego z obroną... wiem,ze najprościej jest zrobić test ale jak w maju wyszły mi dwie kreski to przez ten tydzień zanim okres dostałam przyzwyczaiłam się do tego, że będe miała dziecko i potem bardzo smutno mi było...