Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amalinaa

Nie przepadłam za Benhakkerem,ale...

Polecane posty

Gość Amalinaa

Nigdy nie przepadałam za Benhakkerem,ale wkurza mnie jak cala wine niepowodzenia w piłce nożnej naszej reprezentacji zwalaja na niego. Lato nie tylko powinien zwolnić Benhakkera,ale takze powinien rozwiazac reprezentacje narodowa w piłce noznej i szkolić młodych aby utworzyć całkiem nową reprezentacje,która bedzie trenowała ze sobą cały czas,a nie że piłkarze dopiero 2 tyg.przd meczem trenowali w grupie w ktorej maja grac w reprezentacji. A Lato zachowała sie jak zwykły,niedouczony kopacz po kostkach któremu zabrakło taktu i klasy byłego,dobrego piłkarza.

Gość wine za szmaciarki mecz
wczoraj ponosi 11 zawodnikow ;)

ja do Leo nic nie mam. Dziwi mnie tylko, że w 40-milionowym kraju nie znajdzie się 10 chłopa co umieją kopać piłkę. Non stop te same gęby. Przecież to jest ich praca do cholery!! Źle ją wykonują, powinni zwolnić i szukać nowych, a nie od niepamiętnych czasów tylko Krzynówek i Lewandowski, którzy grają jak grają, ale wiedzą że w reprezentacji , więc po co się starać.... nie ponoszą żadnych konsekwencji za złe wykonywanie pracy to i nie ma motywacji, żeby lepiej grać. Niestety, ale z pustego to i Salomon nie naleje.

Lato też klasę pokazał. Ledwo mecz się skończył, a ten już do dziennikarzy wyśpiewał, że zwalnia Leo. Tylko trochę szkoda, że go o tym nie poinformował i Beenhakker dowiedział się o zwolnieniu od dziennikarzy... :O:O

najbardziej winni to są ci, którzy po boisku łazili jakby im ktoś soli w portki nasypał... :O:O Ta kadra już dawno powinna być wymieniona na młodszą...

Gość zgadzam się z widelcem
jeżeli ja w mojej pracy coś schrzanię to ja za to odpowiadam , ja ponoszę kare , nierozumiem dlaczego piłkarzy traktuje się jak święte krowy i wszystko się zwala na trenera - który też na marginesie nie potrafi wprowadzic konstruktywnych zmian jak widzi co się dzieje , a jak widze w bramce tą spasioną świnię Boruca to nóż mi się w kieszni otwiera

Niestety, ale to jest ich praca, za to im płacą, więc powinni tę pracę wykonywać jak najlepiej. A jak wykonują- pokazali wczoraj. Oni powinni mieć co dwa lata zmienianego trenera chyba, może by to coś dało.

Zacniągnięte z interia.pl Tymczasem Leo nie dowiedział się o swojej dymisji. W rozmowie dla TVP powiedział, że nie chce o takich rzeczach rozmawiać przed kamerami. - Jeśli Lato ma coś do przekazania, niech mi to powie osobiście, a nie za pośrednictwem dziennikarzy - mówił Beenhakker. - Jeśli chce mnie zdymisjonować, to możemy porozmawiać - dodał. Jego życzenia mogły się natychmiast ziścić, gdyż zza kamery wyłonił się Lato, chwycił Leo za rękę i prosił o odejście na stronę. Holender gwałtownym ruchem odepchnął rękę prezesa, a gdy ten nalegał zaczął wzywać na pomoc rzeczniczkę reprezentacji - Martę Alf. - Marta - krzyczał. Ta jednak nie mogła mu pomóc, gdyż była zajęta zasłanianiem kamery TVN, która filmowała całe zajście. Ostatecznie Lacie nie udało się poinformować Beenhakkera o dymisji, gdyż do akcji wkroczył kierownik reprezentacji Jan de Zeeuw, który poprosił prezesa, aby ten dał Leo spokój. i co Wy na to? :)

Gość kkkkkkkkkooooooooooooo
dobre z tym gepettem a ja mam inne gówna w złoto nie zamienisz zebys nie wiem jak chciał

Wczorajsza przegrana to wina tych jesenastu oferm, co biegali po boisku, dziady jedne. Powinni ich wszystkich wyrzucic z kadry, bo nie potrafia kompletnie grac i nawet Leo nie byl w stanie ich tego nauczyc...i nikt nie bedzie.

A Lato nie dlatego zwalnia Benhakera, bo reprezentacja zle gra, ale dlatego, ze chce miec swoja osobe na stanowisku trenera. To jest wlasnie uklad.

proste, powinno być tak, jak w każdej innej pracy- źle wykonujesz swoje obowiązki (a do cholery bieganie za piłką jest ich obowiązkiem), to ponosisz konsekwencje (zawieszenie ew. wylot z pracy). A jak oni nic nie mają za to, że coś spiepszą, to wygląda to tak, jak wczoraj.