Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajajaj jak boli

Boli Boli

Polecane posty

Gość ajajaj jak boli

Aj wczoraj uderzyłam się w mały palec u stopy. Palec mi spuchł i jest silny ale jakoś daje radę chodzić. Mogę nim ruszać ale boli. Nie bytam u lekarza. Czy to błąd czy powinnam iść czy może wystarczy robić okłady i smarować maściami?

Gość ajajaj jak boli
ale zabawnwe a ja pytam poważnie. Nigdy nie miałam nic złamane więc niewiem jak to jest a boję się że narobię sobie obciachu u lekarza jak okaże się że to tylko stłuczenie

ale ja pisze powaznie przeciez. znam faceta ktory uderzyl sie w palec i nie ma własnie nogi. id do lekarza a nie czekasz az ci z fusów ktos wywrózy.

Gość 1234567.......
zrób okłady na zmniejszenie opuchlizny jak to nic nie da a palec będzie nadal bolał to idź do lekarza palec może być pęknięty lub złamany lepiej sprawdzić :)

Gość ajajaj jak boli
oj nie straszcie mnie. Już sama niewiem co robić. Ja bym wstrzymała się do poniedziałku z tym lekarzem a jak do tego czasu nie przejdzie to wiadomo muszę iść i już. Z drugiej strony czy po tylu dniach lekarz mnie przyjmie nie powie, że za późno

Gość ajajaj jak boli
a niech mi ktoś powie jak to boli jak jest coś złamane albo pęknięte. Czy cały czas czy tylko przy ruszaniu i chodzeniu. Bo ja jak trzymam nogę bez ruchu albo lekko poruszam to mnie nie boli . Boli jak chodzę albo ruszam ręką palec.

Gość ajajaj jak boli

Gość 1234567.......
zamiast narzekać tutaj od rana na bolący palec dawno byś była u lekarza i byś wiedziała co Ci jest :)

Gość ajajaj jak boli
jestem w pracy nie bardzo mam jak jechać teraz do lekarza

Gość spróbuj
okłady z altacetu by zlikwidować opuchliznę, po zlikwidowaniu opuchlizny maść arcalen przeciw skutkom stłuczenia(krawiaki etc.) Po tym wszystkim masaże mydlinami lub wazeliną do RR i duże dawki wit. C. Warunek taki, że palec nie jest złamany!!!!Jeśli nie przejdzie to do ortopedy.