Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WWWWop

Co na prezent?

Polecane posty

Gość WWWWop

hej mam pytanie: Co mogę kupić na prezent urodzinowy dziewczynie. Jesteśmy ze sobą zaledwie ponad tydzień ale tak się złożyło że ma urodziny w sobotę i nie wiem co jej kupić. Zastanawiałem się nad jakimiś kolczykami lub łańcuszkiem srebrnym i jeszcze może jakieś perfumy ale sam już nie wiem co. Może podsuniecie mi jakiś pomysł?

pierwszym prezentem od mojego były ręcznie plecione stringi po jakimś miesiącu znajomości, więc może coś z bielizny? (to było prawie 5 lat temu a do dziś je mam)

Gość WWWWop
Trochę nie bardzo pomysł że stringami

Biżuteria i perfumy są zawsze dobrym prezentem. Ale z perfumami nie ryzykuj jeżeli nie wiesz jakie zapachy lubi.

Gość usmiechnięta
z perfum bym zrezygnowąla-chyba ze znasz jej ulubiony zapach. bo glupio się poczujesz jak sie jej nie psodobja. ale pomysł z lańczuszkiem ok, moż edo tego jakaś fajna kartka :) a najlepiej bukiet kwietow-kobiety zawsze chc a dostawąc kwiaty :)

Gość usmiechnięta
porobilam troche błędów- wybaczcie:)

Gość WWWWop
usmiechnięta A kartka jaka?

Gość WWWWop
Więc postanowiłem kupić łańcuszek srebrny i kwiaty a z tą kartką to nie wiem

Gość usmiechnięta
nieiwem ile macie lat ale jakaś zabawna-urodzinowa ale śmieszna. Tyle jest tego teraz w drogeriach ale jeśli nie będziesz umiał wybrać to wystarczy biżuteria i kwiaty:) Powodzenia

Gość WWWWop
A jeszcze jedno mam pytanie. Lepiej było by kupić łańcuszek złoty tańszy (8karatowy czy podobny) czy może jakiś dużo ładniejszy srebrny, trochę krucho u mnie teraz z pieniążkami ale chciał bym aby wiedziała że naprawdę się staram

Gość WWWWop
Ja mam 23 ona 21 lat, raczej jak rozmawialiśmy to będzie skromna impreza ( Ona, siostra cioteczna, mama jej ,brat cioteczny no i ja)

Gość usmiechnięta
jak dla mnie wystraczyły by kwiaty-za sam bukiet zaplacisz ok 50-60 zlotych- tym bardziej że się krótko spotykacie-i za samą pamięć byś złapał plus:) ale jeśli chcesz jeszcze do tego kupić biżuterię to raczej srebną-nie każdy przepada za złotem-szczegolnie mlode osoby

Gość WWWWop
aha, Dzięki bardzo za pomoc usmiechnięta

To zależy od jej gustu i w jakim jesteście wieku. Bo po tak krótkiej znajomości, to prędzej bym kupił coś na wesoło niż kosmetyki i biżuterię. Chyba, że jesteście dorośli, zarabiasz kupę kasy i chcesz jej tym zaimponować.

Gość WWWWop
a jeszcze takie małe pytanie, bo otóż wybierając łańcuszek to kobiety wolą dłuższy/ krótszy?

Dłuższy jest do przywieszki, krótszy, jeśli ma nosić sam.

Gość WWWWop
Nie zarabiam kupe kasy tylko chciał bym wydać na prezent ok 50/80 zł

Gość usmiechnięta
powiem Ci tak Ltd jesli bym dostala od chlopaka np. krem przeciwzmarszczkowy w wieku 21 lat to bym z nim zerwala na zajutrz:) więc nie ryzykowałabym z kosmetykami

Gość WWWWop
A właśnie teraz już nie wiem jaki kupić do jakiegoś wisiorka czy tak do noszenia samego łańcuszka

Gość usmiechnięta
no i znów problem:) bo jak kupisz dłuższy to lepiej od razu z zawieszką-a to Ci kasa sie rozbija juz na kwiaty i łańcuszek- więc MOIM zdaniem daj sobie spokój i za te 50-80 złotych kup jej piękny bukiet kwiatów!! i daj gooooorącego buziaka:)

Gość WWWWop
Nie no już nie będę oszczędzał najwyżej pożyczę sobie parę złotych od kogoś a kupię coś naprawdę fajnego

Gość usmiechnięta
a ja dostałam właśnie zaproszenie na chrzest:) do bratanicy i niewiem ile dać kasy z Tej okazji- :( ach w życiu same rozterki

Gość WWWWop
JA jak byłem na chrzcinach u siostrzeńca to kupiłem mu łańcuszek zloty i dałem 100$

uśmiechnięta Napisałem, że lepiej coś wesołego niż jakiś kosmetyk (biorę tu pod uwagę również perfumy :)).

Gość usmiechnięta
Ltd ?????????????????????