Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paulinax1

staz

Polecane posty

witam. mam małe pytanko.. czy w waszym miescie dostaje sie staz jezeli jest sie rok zarejsetrowanym w UP??? mieszkam w zachodniopomorskim u nas tak jest, jakis nowy program sobie wymyslili. Chcilalam isc na staz i nic z tego jestem zła jak cholera!! jak jest u was?? za odpowiedzi dziekuje::)

Gość powiedz coś więcej
bo ja też jestem z zachodniopomorskiego, chcę się zarejestrować w PUP, ale wcale nie chcę szukać pracy ani żeby wysyłali mnie na staż (raz już byłam, wytrzymałam miesiąc).

Gość gmgmgmgmgmgmg
w dolnosclaskim tak nie ma jestemswiezo zarejestrowana i mam staż;)

Gość ja jestem z wlkp
niecały miesiąc po zarejestrowaniu dostała staż

Gość ja tez jestem z
zachodpom i od razu dostalam pierwszy staz po zarej a teraz jestem na 2:P

czesc dziewczyny:) dzieki za odp. ja jestem z barlinka mała miejscowosc w zachodniopomorskim, i u nas tak własnie to wyglda, jestem zla bo mialam prawie pewny staz w drogerii natura, zalezalo mi na nim , ale coz nic z tego. Najgorsze jest to ze jezeli przepisy sie nie zmienia to bede rok bezrobotna!! szok! akurat teraz jak pracowac mi sie wkoncu zachcialo hehe:) do pracy mnie raczej nie przyjma bo jestem po liceum profilowanym bez maturki, doswiadczenia 0! ale mysle ze zapisze sie na kurs na kase fiskalna,moze to cos da i wczesniej jakas robota sie znajdzie:) wychodzi na to ze lepiej byc po zawodowce , przejsc przez jakies praktyki i miec doswiadczenie... Pozdrawiam:)

Gość u mnie na slasku od razu
tego samego dnia sie zarejestrowalam i zapisalam sie na staz :P