Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieczucha

co teraz?

Polecane posty

Gość pieczucha

wczoraj rozmawiałam z moim chłopakiem na temat ślubu,wesela i tych wszystkich pierdołkach z tym związanych. Zaskoczył mnie bardzo, powiedział,że suknia musi być z wypożyczalni, żeby pięniędzy niepotrzebnie nie tracić. Ja mu na to, że ja jak będę wychodziła za mąż to chcę mieć nową suknię , taką jaką ja sobie wymarzę, której nikt inny wcześniej nie miał. On mi na to,że najlepiej jakbym już zaczęła zbierać bo on mi na pewno nie da. Dodam,że właściwie to my na temat naszego ślubu nie rozmawialiśmy tylko tak ogólnie.I dodam też,że pieniędzy to on ma sporo, ale jest jak taki sknerus:/ na każdym kroku to widać. Zabolało mnie to. Może gdzieś tam w podświadomości myślałam o nas razem w przyszłości ale po prostu po tym co powiedział to mi się odechciało. Zreszta nie tylko o to chodzi:/ jesteśmy ze sobą przeszło rok.On ma 27 lat i mówi ,że chciałby już myśleć o mnie poważnie bo nie ma na co czekać bo młodszy nie bedzie... a ja?? no cóż, ja niezabardzo:/męża nie szukam, narzeczoną już byłam , byłam wcześniej w związku 5 i ppół roku no i się rozpadło. Naprawdę mi się nie spieszy! mam 24 lata! rozpisałam się trochę ale cóż. Ogólnie chodzi o to, że on mi zadał wczoraj pytanie:to po co my się właściwie spotykamy skoro ja męża nie szukam? a jak mu powuiedzialam ze jak chce to może wyjść to nie wyszedł....a dzis jest na mnie obrażony a ja mama tego dość:)

Gość re ka fe
kochasz go;)?

Gość pieczucha
nie

Gość pieczucha
kocham, ale męża nie szukam:) zreszta jest parę innych kruczków, które raczej sprawią,że razem nie będziemy...

Gość re ka fe
zdradź jakich :) czyli planowanie sukni ślubnej i tak jest bez sensu?