Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka ciekawa

Do masturbujących się w pracy, na wykładzie, w autobusie

Polecane posty

Gość taka ciekawa

Co macie na myśli mówiąc, że masturbowałyście się w takim miejscu? Bo jest masturbacja i masturbacja. Jak się dotnie dwa razy, ściśnie mięśnie dwa razy i nawet odczuje się jakąś przyjemność ale nie będzie się kontynuowało do orgazmu to też można nazwać masturbacją. Czy też w pracy pod biurkiem, na wykładzie na auli czy jadąc autobusem masturbowałyście się aż do orgazmu? Bo to moim zdaniem duża różnica

Gość faj
a chcesz jakiś sposób nowyna to?

Gość taka ciekawa
Nie o to mi chodzi. Chodzi o to, że tak się dotknąć dwa razy w miejscu publicznym to żaden wyczyn i nie trudno mi uwierzyć, że ktoś tak może robić ale żeby aż do orgazmu to aż mi się wierzyć nie chce

Gość chodzezglowaponad
a ja tak zrobilam i co?:p

Gość xxcsa
a ja masturbowałam się raz prowadzac samochód w korku:D serio, nudziło mi sie bo korek był potężny i bałam się że ktoś z zewnątrz mnie dojrzy ale warto było:)

Gość taka ciekawa
--->chodzezglowaponad Jak konkretnie zrobiłaś?

Gość feniks7137
do: xxcsa heh ja widiałem raz laske w korku jak to robila a pozniej inna zabawiala sie marchewka (jako pasażerka) i pozniej ta z marchewka bo okazala sie znajoma potwierdziła to , extra

Gość werwrwe
właśnie walę sobie konia przyłączy się jakaś laska ?

Gość oko na maroco
hej :), to może ja się przyłączę ...?? juz mogę sie pocierać?... Mój Szef by zwariował, jest strasznie na mnie napalony :P

Gość Nie ma wyjścia trzeba spróbow
taka ciekawa: zamiast rozważać weź sprawy w swoje ręce i do dzieła :-) Kobiecie jest naprawdę łatwiej niż facetowi. Moja dziewczyna ciągle mnie zaskakuje opisami swoich wyczynów. Wystarczy spódniczka, w pracy zasłania biurko, w autobusie torba na kolana i wio!

Gość Nude_Gay
ja, dwa razy masturbowałem się, w parku, kiedy widziałem, że kobieta idzie w moją stronę wyczekiwałem aż będzie blisko i w tedy wyciągałem sprzęt i się masturbowałem. Bardzo mnie podniecały te akcje i po mino, że sprzęt nie zdążył w całości stanąć to i tak dochodziłem, a te kobiety to widziały, ale obie udawały, że nie widzą, pewnie się bały., a jeżeli o mnie chodzi to niepotrzebnie, bo mnie podnieca tylko jak kobieta nieznajoma mnie widzi jak się masturbuję.

Gość gość
Wejdź na E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji