Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grey.

Moja dziewczyna poweidziala mi ze nie zaspokajam jej , ze sex ze mna to porazka

Polecane posty

Gość Grey.

Poczulem jakbym dostal obuchem w leb. Dzis zadzownila do mnie powiedziala ze "glupio wyszlo" i to wszystko. Zawsze sie staralem, zawsze przed seksem dluga mintka, masaz calego ciala, pieszczoty itp. Moze ma kogos innego?

Gość Grey.
czuje sie tragicznie. Nigdy nikt mnie tak nie upokorzyl

Gość Grey.
Dac jej jeszcze szanse czy zakonczyc to w pizdu?

To pokaż jej co to znaczy nie zaspokoic kogoś i nastepnym razem mysl tylko o sobie to sie przekona.

Nie wiem co Ci powiedzieć... jeśli takie Twoje zabiegi jej nie satysfakcjonują to może chodzi o konkret - wiesz o sam sex.. moze tam coś jej nie gra?

Gość Grey.
Siedze i pije i nic sensownego nie przychodzi mi do glowy. Oczywiscie tez sie odgryzlem mowiac jej ze tez daleko jej bardzo daleko do bogini seksu to tylko zaczela sie smiac szyderczo ze mnie.

Gość Grey.
jak zrobilem jej masaż calego ciala to powiedziala ze chce sie ostro rznac. I tak sie stalo. Pozniej po seksie od razu pobiegla do lazienki i zaczela na mnie krzyczec ze cos jej tam naderwalem , ze krwawi, wiec mowie ze przeciez moglas powiedziec ze cos jest nie tak. powiedziala ze nie umiem jej zrobic dobrze, ze jestem beznadziejny i ubrala sie i poszla.

Gość Grey.
Teraz nie wiem kto tu jest winien i czego oczekuje.

Wiesz.. myślę że zabrakło komunikacji między Wami... ja z moim facetem czasem po mówimy sobie co ewentualnie bysmy chcieli , co ewentualnie byśmy zmienili... to przynosi efekty ;) Brak Wam chyba troszkę dojrzałości... o takich sprawach trzeba mówić i to nie wstyd :) A poza tym robiąc partnerowi dobrze (a w zasadzie starając sie) chyba obserwujesz reakcję i dokładnie wiesz co mu lub jej sprawia przyjemność...

Gość ggggggggggffffffff
Upokorzenie? Dziewczyna jest tylko szczera i nie było zapewne jej celem urazić Cię, a tylko zasygnalizować problem. Chciałbyś aby udawała, że jest świetnie, gdy nie jest. Zamiast płakać i użalać się - rozwijaj się, może problem tkwi gdzieś indziej i nie jest uzależniony od Twojego wkładu.

Gość olajhjh
szczerze to moze ja nudza te minetki itp wez moj chlopak tez jest do niczego czy wy myslicie ze tylko gra wstepna sie liczy blee

Gość olajhjh
ja wole cos mocniejszego a nie masaze jakies glupoty poczytaj sobie www.ida.za.pl

Gość grey.
To z nia jest cos nie tak. Kiedys mowila ze woli delikatnosc i czulosc. To taki bylem. Nagle ze chce ostro! tez taki sie stalem! Suka sama nie wie czego chce! lepsze w lozku miewalem i jej to powiedzialem, tamte byly uszczesliwione!

Gość nie martw sie az tak
jej nie pasilo moze innej spasi

Gość grey.
Mysle jakby traz ja upokorzyc. Co proponujecie? Wasze zdrówko!

Gość ccddee
nie ma to jak wsparcie partnerki...