Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ToJaaaaa

strasznie piecze mnie twarz co robic ??

Polecane posty

Gość ToJaaaaa

pomocy!!! mam spaloną!! piecze mnie twarz strasznie i powieki również :(( co robić :(((

Gość ToJaaaaa
spaliłam sobie twarz w solarium :((

Gość ToJaaaaa
pomozcie mi bo nie moge wytrzymać :(((((

Gość po jakiego czorta tam łazisz
chcesz dostac raka nie które to na łeb upadły nie wiesz ze jak reguralnie łazisz do solarium przed 30 to aż 75% szans masz na małego raka a w tedy do piachu wąchać od spodu kwiatki

Gość ToJaaaaa
nie chce kazań tylko pomocy co teraz?????!!!!! piecze... płakac mi się chce bo nie da się wytrzymać!!

Gość ***Stokrotka****
Zrób sobie okład z mleka kwaśnego, kefiru. To powinno trochę złagodzić pieczenie. Ew. idź do apteki i kup sobie coś na poparzenia słoneczne, powinno też pomóc.

Gość cierp za winy swoje

Gość ToJaaaaa
jak ja cierpie :((((((((((9

Gość stokrotka czy ty
chcesz dziewczyne zabić

Gość ***Stokrotka****
mlekiem?:)

Gość ToJaaaaa
na apteke dziś sznas nie mam :( a dlaczego zabic mlekiem??

Gość Joleczka74
Kup sobie w aptece krem keranorm. Silnie nawilża i łagodzi podrażnienia, nie zawiera substancji drażniących. Ulga powinna przyjść natychmiast.

Kup w aptece krem na oparzenia - chlodzacy. ZREZYGNUJ Z SOLARIUM GLUPIA DZIEWUCHO

Gość popalona:(
POMOŻCIE!! Mam spalona twarz po kwasach i nie wiem co robic:/ Uzywam kwasow clareny 25%,robie sobie zabiegi w domu co tydzien od miesiaca i do tej pory wszystko bylo wporzadku skora po zabiegach stopniowa sie poprawiala ale nie zluszczala sie tak jak po zabiegch u kosmetyczki na ktore kiedys chodzilam gdzie efekt byl juz rewelayjny po pierwszym zabiegu.Dlatego w zeszlym tygodniu nalozylam sobie kwas w poniedzialek i w srode jeszcze raz bezmyslnie;/ teraz w nie ktorych miejsach skora mi schodzi w sumie wyglada to bardziej jak male ranki miejsca sa zaczerwienione woda mi z nich wylatuje a potem robia sie strupki takie miodowe ale jak z kadym razem myje twarz to schodza i tak co chwile a wczoraj w dwoch nowych miejsach tak sie dzieje,niewiem co teraz zrobic wiem ze sama jestem sobie winna ale prosze o pomoc i jakies rady! nawilzam co chwile twarz kremami ale to w sumie nic nie daje moze powinnam uzyc jakies specjalne masci albo kremy na poparzeni?? musze isc z tym do lekarza ale przez ten dlugi weekend nie mam gdie teraz a jestem zalamana i nie oge w lustro patrzec bo odrazu plakac mi sie chce jak widze co sobie zrobilam:((((

Gość Truskaweczka słodka
chcesz schudnac?! spalic zbedny tluszcz?! niedawno wyszla nowosc: www.ultra-slim.ocom.pl dziala bo opracowano 2 wersje inna dla kobiet i inna dla mezczyzn