Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taki Sobie gość

Czy to nienormalne ? Pomozcie !!

Polecane posty

Gość Taki Sobie gość

Witam Was . mam Duży Metlik i wogole a wiec . Ja i Moja Kobieta Jesteśmy ze Soba juz Prawie 3 Lata jest nam ze Soba dobrze i sie kochamy LECZ. i otoż To. Że jestem FACETEM i chciał bym np by od czaus do Czasu Wieczorem przed Spaniem sie dla mnie Ładnie Wystroiła np (ładna Bielizna) Czy to Zle .? Albo nie Ukrywam Pare razy Robiła mi Loda i Robi to Wspaniale Wogole naprawde Podoba mi sie to Przeciez to normalne Wszystko jest Dla Ludzi. Tylko że ja To Obrzydza ona Mi mowi Że ja to brzydzi i wogole .. A mi jest wtedy Tak Przykro Czuje sie jak Potwor a Przeciez mnie Kocha ja dla niej wszstko Zrobie PRzeciez nie Dochodze do USt choć nie powiem chciał bym.. nie jestem Zbokiem ale ona mysli Że tylko mi na tym Zalezy a nie Prawda Kocham Moje Słonce z Całego swego Serca i w ogień za nia Pojde ona tego nie Rozumie Ze ja tez Potrzebuje troche uczucia z jej Strony a głupio mi jest ja w Prost Zapytać . "Kochanie Zrobisz mi Loda ?" no ale nie raz mi Obiecała. na wieczor a ja leże czekam czekam az sie odezwie i nic :/ Dlatego Pare razy Sam Wprost sie zapytałem czy mi Zrobi.. i Zrobiła Pare razy tak nechetnie. a ja sie wtedy czułem Jak Drań Że nie feer ale wydaje mi sie Że nawet nie powienienem sie tak Czuć .. po tym wszystkim powiedziała mi Że ja Zmusiłem do tego i jest mi tak Przykro że nie wiem co Robic.. Kocham Ja i Lubie To czy Robienia Loda Czy jakis Ładny stroj co w tym Takiego. ? czy to moj cholerny grzech. ? a co mam ja Złapac i odrazu Sex i Spac. ? NIE nie Potrafie tak wolał bym wrecz chciał bym by ona Pod Wieczor Specialnie dla mnie Załozyła cos Pieknego Zrobiła mi tego Loda Pozniej bysmy sie Pokochali o poszli Spac. Przeciez to jest Piękne... Czy to zbyt wiele. ? Czy to jest nienormalne? no ja tak nie uwazam ale przy niej .. przy tym co ona mi mowi Naprawde czuje sie Jak POtwor Pomozcie mi.. .. Tylko Prosze Was Ludzie nie Piście coś w Stylu wsadz jej na chama w Ryja To Wezmie Albo cpś w Tym Stylu ja ja Kocham i jest Dla mnie Wszystkim Co Mam . Ale Naprawde ja tez Mam uczucia. i Swoje Meskie Potrzeby. Pewnie wiekszośc Mi napisze Że jestem debilem i ona powinna mnie Zostawić . Ale to dlatego Że mnie nie Rozumiecie. i Zle Przeczytaliście Pozdrawiam Wszystkich.

Fajną masz zone:) robienie loda jest ble,ciesz sie ze Ci zrobiła skoro uwaza ze robienie loda jest obrzydliwe, naprawde Cie kocha:)

Słonko zrób mu tego loda bo zaraz zacznie pisać wiersze z rozpaczy ;) Pokaż to Słonku, może pomoże ;) nie dziękuj :classic_cool:

widzisz są rzeczy w seksie których ona nie akceptuje i są takie których ty nie akceptujesz do niczego jej nie zmuszaj a może z czasem się przekona do seksu oralnego

Gość sratata............
Tia...".. niech ona zrobi mi loda.." ?:O A może zacznij od zrobienia jej minety? A potem się pokochacie?? Pieprzony egoista!!! Zacznij od myślenia o innych- potem o sobie :classic_cool:

Gość Do Sratata
Nie raz Było Tak jak pisze. Wiec sie nie wywyzszaj Egoista nie jestem. .:) Widzocznie Zle czytasz i nie Zrozumiałaś. .POzdrawiam

Gość do Sratata
było tak jak ty Napisałas Literowka .:)

Gość a idzzesz ty
w pizdu do lodziarni,zboku jebany.

Gość natiiiiii
Nie wiem w jakim wieku jesteście, ale ja w seksie jak była młodsza tez miewałam różne opory (teraz też miewam żeby nie było). Po prostu do pewnych rzeczy trzeba dojrzeć. Jako dwudziestokilkuletnia dziewczyna nie wyobrażałam sobie seksu oralnego, było to dla mnie obrzydliwe. Jako trzydziestolatka nie wyobrażam sobie, żeby sobie go odmówić.