Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agata_Wlkp

Smak Egzotyki

Polecane posty

Witam Dziewczyny :) Ostatnio czytając różne fora zaczełam intensywnie się zastanawiać który rodzaj egzotycznych mężczyzn jest najlepszy w łozku ... O Carnoskórych mogę Powiedzieć Że są dzicy , nieskażeni światem , kobieta kochając się z nimi czuje się wyzwolona i zaspokojona :) m w dodatku oni wiedzą czego chcą są szczerzy i bezpośredni Skolei Mulaci są Namiętni , Potrafią zaspokoić kobietę , dbają o jej potrzeby , starają się aby była szcześliwa i zaspokojona :) a kobieta przy nich czuje się jak księżniczka Mieszkańcy morza śródziemnego i arabowie szanują kobiete , starają się o jej zaspokojenie , są szczerzy , bezpośredni i namiętni , orgazm kobiety jest dla nich najważniejszy Są jesce inne ciekawe nacje w łożku ;) jak metysi , malezyjczycy i polinezyjczycy oni dają kobiecie radość z chwili , wolność , dobry sex , i nie mają wstydliwych ograniczeń jak Polacy :) A wy jak się czułyście będąc w łóżku z egzotycznymi facetami ? ;)

Polki nie są ograniczone , to wy jesteście ograniczeni szydząc z dziewczyny która miała egzotyczną przygodę

Gość oho oho...
polskie kuurewki powracały z "egzotycznych" tanich wczasów w turcji, egipcie itp, gdzie dały się wyrochac ciapatym i teraz zaczynają rozważania... :D :D :D 🖐️

Arabowie dbają o kobiety uhhahaha ale się uśmiałam!!! Dlatego skazują je na obrzezanie i wielkie cierpienia? Biją i poniżają?? Wiadomo, że każdy człowiek jest inny i można trafić na złego Polaka i dobrego Araba, Turka. Różnie bywa ale wsadzanie wszystkich do jednego worka to trochę przesada. I wiecie co wam powiem? Jak kobieta się nasłucha, że czarnoskórzy mężczyźni są tacy fajni i mają taaaaaakie duże sprzęty to potem nie myśli nad tym jaki ten człowiek jest tylko daje się wykorzystać za chwilę przyjemności. Jak była w UK to spotkałam 3 czarnoskórych jednego dnia, którzy krzyczeli na ulicy Oooo Polka daj dupy i tym podobne. Byli też oczywiście bardziej kulturalni i po prostu jak zagadali to po pytaniu o imię i ewentualnym upewnieniu się, że jestem z Polski mówili. Znałem Polki,hmmm niezłe w łóżku. I takie właśnie mamy postrzeganie u panów w UK. Z którym bym nie gadała, sprowadzał wszsytko do jednego jak tylko dowiadywał się, ze jestem z Polski.

Gość bredze
a ja mażę o pycie konia jak mi zapakuje to wówczas poczuję się wyzwolona

Gość onczyona
pyta konia ???