Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anjat

tradzik

Polecane posty

Gość anjat

chcialabym sie zapytac czy po nalozeniu roztworu zineryt trzeba umyc potem twarz czy nie bo na ulotce nic nie pisze na ten temat

Gość rao
uważaj z tym, nakładaj punktowo...i nie licz na cuda..

Gość anjat
wiem ze punktowo ale nie wiem czy po nalozeniu tego mam splukac twarz woda czy nie???

Hej Ja to używałam po zmiezaniu proszku w buteleczce mieszasz przed każdym użyciem nakładasz na tewarz. Jak wyschnie to na to możesz nałożyć krem na noc. Rano zmywasz twarz i od nowa nakładasz zineryt i krem z filtrem. Preparat dobry ale czy poza zinerytem n receptę dermatolog coś więcej Ci przepisał

Zineryt nakładasz na miejsca świecące ma on ograniczyć błyszczenie twarzy tj ograniczyć wydzielanie sebum to preparast wysuszający. wiem bo używalam a dermatologa przepytuje na wszystkei okoliczności

Gość rao
nakładasz i nie zmywasz, dopiero rano zawiera antybiotyk...więc poprawe zauważysz, ale po jakimś czasie będzie wysyp na maxa!!! nie nakładaj na całą twarz, bo skórę wysusza, jedynie na krosty

Gość anjat
poza zinerytem przepisal mi jeszcze krem BREVOXYL na noc takze nie wiem czy mam dodadkowo jeszcze nakladac krem z filtrem jak pisaliscie????i kedy???

Gość anjat
i jeszcze jedno lekarz kazal mi stosoac zineryt wieczorem i potem nakladac krem brevoxyl czy na twarz po zinetacie mozna potem nakladac ten krem bo lekarz nie wylumaczyl mi do konca jak to jest dzieki z gory:)