Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubiutka Karolina

Poznam brzydala, bo jestem gruba i brzydka.

Polecane posty

Nie mam z kim ułożyć sobie, nikt mnie nie chce :P poza tym stara już jestem. Tobą co jakiś czas któraś dziewczyna z kafe interesuje się :) korzystaj z okazji.

Gość
kuj żelazo póki gorące :D zawsze jest wiele alternatyw, tylko nie potrafisz ich dostrzec Drogi BNB :classic_cool:

"obą co jakiś czas któraś dziewczyna z kafe interesuje się" a tak poza tym to żadnych problemów? ufo już nie odwiedza? :P "Nie mam z kim ułożyć sobie, nikt mnie nie chce poza tym stara już jestem." no to koleżanka była by akurat. mamy xxi wiek 🖐️ "awsze jest wiele alternatyw, tylko nie potrafisz ich dostrzec Drogi BNB " myślę myśle i żadna nie przychodzi mi do głowy na może poza wyłączeniem kafe i przegraniem paru partii szachów :P bo cośmnie naszło :O

Gość
Widocznie słaby z Ciebie myśliciel Kolego :p jest miliony rzeczy, które można robić samemu, od nauki chińskiego po układanie kostki rubika :p

Gość
"zawsze jest wiele alternatyw, tylko nie potrafisz ich dostrzec " Alternatywy to są dla innych.

I poszedł grać w szachy zamiast pisać maila do Autorki tematu i proponować kawę ( bez cukru) 😠 No chyba, że te szachy to taka wymówka, żeby móc w spokoju naskrobać kilka słów do Karoliny :D

podobno od zbyt dużej ilości myslenia to się mysliwym zostaje więc wolę nie ryzykować :P "Alternatywy to są dla innych." wysokich fajnych przystojnych wygadanych interesujących mogłbyś dopisać 🖐️ " pisać maila do Autorki tematu i proponować kawę " nie pijam kawy i nie jeżdżę na 3 koniec polski :classic_cool: pozatym autorka zeszła by na zawał w razie czego więc nei możemy narażać jej na tak traumatyczne przeżycia

Gość
jakby zeszła to i co? sama się prosiła :D

Wiesz co, to żadne wyjście.... Jakbyś miała faceta, który ci się nie podoba, to i tak by się wam nie ułożyło. Bo prędzej czy później przy pierwszej kłótni wypomniałabyś mu to, i nie miałabys do niego szacunku, podobnie jak nie masz do siebie... Traktujemy innych jak traktujemy siebie...

Gość
trudno, żeby zszedł ktoś, kto nie istnieje wskutek szoku na widok kogoś, kto również nie istnieje :D

Gość szukaj szukaj
ludzie brzydcy tez maja prawo do milosci. brzydki nie znaczy gorszy.

Gość szukaj szukaj
brzydki tez moze podobac sie.

" 1:0 dla mnie" oferma ci odpisał że tak się szczerzysz? "akby zeszła to i co? sama się prosił" u nas w kraju nie można się prosić :P "to nie istnieje wskutek szoku na widok kogoś, kto również nie istnieje" taaaaaaa jasne " brzydki tez moze podobac sie." a hełm (wojskowy, stalowy, w normalnych warunkach i przy fizyce z naszego wymiaru) można wywinąć na lewą stronę :P

Gość znowu zboczylista z tematu
:o a ja jestem gruba i brzydka i chetnie bym sie dolaczyla do autorki:o dzisiaj szlam przez miasto i czulam wzroku ludzi na sobie:o

Gość ło matko czyli tylko
ja jestem tu gruba i brzydka?:o ide skoczy😭🖐️

"12 [zgłoś do usunięcia] grubiutka Karolina twarz mam średnia, gdygym byla szczupla, na pewno bylaby ladniejsza.. ale wyprobowalam juz mnostwo diet, uprawiam sport i nic, od dziecka jestem pulpetem chociaz jak mnie ktos pokocha, to moze sie zawezme i zaczne glodowac.. " Bo słabo się starasz:P.Założę się że to nie było 1000 pompek dziennie:P.

Gość grubiutka Karolina
:D

Gość ej no czyzby bnb byl
tym pomaranczowym kolesiem co moze jakis tydziec albo dwa temu zakladal co chwile tematy, ze szuka dziewczyny?:D poznaje po nadpsutej spacji:classic_cool::D

jakiej nadpustej spacji :O "BNB, zamiast obmawiać bliźnich, napisz maila z prośbą o foto " po co? " nie zapomnij o wysłaniu swojego" po co? "nie napala na Karolinę. a takie są wśród nas." są też 65 letni miłośnicy świeżo nadgniłych zwłok ale czego to dowidzi?

Gość ze czesto nie ma spacji tam
gdzie powinno byc. wiem, ze nie wynika z Twojej niewiedzy, bo kiedys poprawnie pisales, poza tym czasem zupelnie dwa rozne wyrazy piszesz razem. widocznie ciezko Ci sie wciska klawisz spacji:D wyjmij i wyczysc:P zostales zdemaskowany :classic_cool: nie zaprzeczaj 😴