Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LaDy_nO.vA

bez sensu

Polecane posty

Gość LaDy_nO.vA

moj chłopak jest jakiś... ehh ;/ Sam mi zabrania pisać rozmawiać z chłopakami, nie mogę bez niego nigdzie jechać, nie mogę pokazywać się w spódnicy jak go przy mnie nie ma, itd. dzisiaj patrze a on jakiejś dziewczynie odpisał w komentarzu na profilu i dodał jeszcze buziaka. Wiem że to błache, że to takie nic i bym nic sobie z tego nie zrobiła gdyby nie fakt że moj chłopa wiecznie o takie bzdury robi mi awantury, więc mu napisałam przez gg co to miało być i czy on by się cieszył gdybym ja tak zrobiła a on że przeprasza. I po chwili że to przez to że ja go zdenerwowałam dzisiaj 2 razy, no bez sensu ;/// za chwile mu napisałam:' haha daremne tłumaczenie' a on: 'haha? O kurwa.' Czy to jest normalne? ;/

Gość LaDy_nO.vA
wypowiedz sie ktos

Gość LaDy_nO.vA
z/w podpaska mi przecieka :O

Gość LaDy_nO.vA
tamto to podszyw. Ja mam 17 on 18... ;/

Gość vtdsg
facet bedzie cie zdradzal na bank. taen typ tak ma, przejawia chora zazdrosc bo sam ma na boku ....

Gość la la li la la la
kurde no...dziwny on jest ;/ ciągle ma jakies pretensje codziennie się kłocimy, on może wszysto ja nic, ja nie moge uciec z chodzby jednej leksci a dzisiaj mi oznajmił że jedzie z jednej lekcji z kolegami gdzies tam, już parę razy chciał ze mną zerwać a ja sie prosiłam by został ;/ mowi że mnie kocha jak nikogo dotąd i usprawiedliwia się że chce ze mną zerwać by mnie nie ranić ;/

Gość jezu dziecko w co ty sie pakuj
esz ? zwariowalas ??? ile ty masz lat ? 17 ? cale zycie jest przed toba, zaslugujesz na normlanego faceta a nie szczeniaka, ktory mysli tylko o sobie i kazde jego dzialanie wzgledem ciebie to zwykla manipulacja :O

Gość la la li la la la
teraz sie jeszcze obraził ;/ no ja wysiadam psychicznie już....

Gość la la li la la la
chciałam jechać z koleżankami do pewnej miejscowości bo będzie tam jakiś festyn więc mu powiedziałam to. On żebym jechała a ja nie że nie pojadę bo nie chcę żeby przez to miedzy nami było źle. On że nic nie bedzie mi tego wypominał i moge jechać. Ale wypomniał mi to ;/ i pozniej sms że w niedziele się widzimy cały dzień razem.... nie mam jak oddychać nawet ;/ potrzebuje jakiegoś luzu...eh... duszę się :( la la li la la la---to mój drugi nick bo LaDy_nO.vA mi nie wchodzi ;/

Gość la la li la la la
tak mi ciężko :( ciagle mówi że czuje sie zaniedbany przeze mnie a jak ma sie inaczej zachowywac? Skoro on mną rządzi to mam mu okazywac jak to bardzo mi na nim zależy? eh ;( ja go chyba nie kocham przez to co mi robi :( przedtem czułam do niego taki pociąg a teraz? Wcale. :( Jak mu powiedziałam że manipuluje mną na wszystkie strony to mi odpowiedział że jak ja tak moge mówić bo przezież to ja nim ciagle rządzę ;/ nie no ;/ jestem wykończona...