Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahahahhahha

dropsy, lsd

Polecane posty

Gość hahahahhahha

co myslicie o takich wspomagaczach, daja kopa? pytam z ciekawości, ktoś kosztował to?? :D

Gość dedddd
ja po amfetaminie miałm swój pierwszy ORGAZM W ZYCIU I BYŁOO ZAJEBIŚCIE!!!!!!

Gość hahahhahaha
ile miałaś lat i dużo wzięłaś?? :D kurde ja jeste ciekawa co do tych tabletek,jak działają itp...

Gość bhjgbj
najpierw wez sie za nauke :P

Gość hahahahhaa
spoko, TYLKO pytam, szkołe juz skończyłam...

Gość hhhahahaha
nitk nie bral? ;

Gość jbnbvhn
wiec, to nic ciekawego :P chyba, ze lubisz codzic po imprezach, dyskotekach, sypiac z nowo poznanymi facetami... to tak wtedy polecam i fete i dropsy :) Ale jak bys to robiła to juz byś wiedziała jak to działa :D więc nie baw się w to gówno :)

Gość sded
ja bralam i to dużo sie tego nałykalam ale to byłyb czasy jezdziłam na mayday manieczki itp hehe:-) było zajebiscie ale co dobre sie konczy mąż dziecko rodzina i koniec:-P

Gość vdsgvd
A ciekawosc to pierwszy stopień do piekła :D Tez byłam kiedys ciekawa i co 2 lata zycia zmarnowałam

Gość dropsów nie lubię ale fete
uwielbiam rekord to 65 h bez snu :p ale to stare czasy ;)

Gość hahahahhaa
acha, czyli jakiejs specjalnej jazdy po tym nie ma? wiem to jak kazdu inny szit tego typu...

Gość kierowniczkaaa
polecam fryk (fete)ale na dyske a w domku ze znajomkami oczywiscie zielone :D ja zawsze jak pale zioółko to mam chwile śmiechawy a potem jestem taka podniecona robie sie mokra i dostaje orgazmu ktory trwa dobre ponad 20 min az mam dosc, a jest to bardzo intewnsywny orgazm masarka :D teraz mam na to ochote :D az mi glupio jak pale ze znajomymi dobrze ze nie wiedza co mi sie dzije:D

Gość dfgdx
Po fecie nie spisz i jak byś mogła to byś szła z gór nad morze :D A po dropsach na imprezie jest dopiero zabawa... ale nie da się tego opisac

Gość kierowniczkaaa
dropy pare razy wrzucałam ale wreazenia takie ooooo pewnie mialam kiepskie :/ LSD zjadłam na imprezie ale kawałeczek taki malutki mialam kreskówke :P fajne to jest tak jak po grzybkach polcam faza ogromna!! :D:D

Gość vdzg
Ale i po fecie i dropsach jestes bardziej agresywna tzn zalezy tez jak ktos reaguje w sumie to roznie bywa :D

Gość kierowniczkaaa
najgorzej jak masz zejscie po fryku !!!! jadłam to przez ponad tydzien a jak odstawiłąm cala sie trzesłam wszystko mnie bolało w zyciu sie gorzej nie czułam!!!

Gość WARWARA
własnie nie da sie ego opisac!!!

Gość ekstazy chyba sama nazwa
mówi za siebie.. a lsd to rarytas, najlepiej zarzucic wieczorem do tego kupić 4 piwka albo cole i maszerowac całą noc. jest fantastycznie! gwiazd na niebie jest 3 razy więcej jak w realu a 10 cm od ziemi wisi taka mgielka a na niej jakieś symbole..

Gość kierowniczkaaa
ja po fecie mam trzezwy umysł jestem wygDAna , na parkiecie wywijam , wszedzie łaże nie moge ustac w miejscu BOMBa :D i nie chce sie jesc po tym mozna łatwo schudnac :P polecam :D

Gość hahahhaa
hmm więc tak to działa w takim razie nie ciekawie chyba heh skoro tak spać nie daje ;)

Gość kierowniczkaaa
taaa po LSD maszerowac, chyba ci sie cos pomyliło kobieto :O:O

po dropsach pamiętam ,że większości włączał się "tryb przyjaciel" kochali wszystkich w koło :D ale to też zalezy jaki rodzaj

Gość kierowniczkaaa
no bez przesady nie spisz noc ale sie bawisz nie :P rano normalny dzien a jak nie wezniesz nic to idziesz spac na drugi :D

Gość sfvvdxzgb
I wiadome wszystko trzeba brac z głową... Ja zmarnowałam troche życia przez to gówno! Ale jak widziałam te niektóre przećpane łby na dyskotekach to aż słabo sie robiło a te panny ehh szkoda gadać :D Zapewne, co niektórzy wiedzą o co chodzi :)

Gość kierowniczkaaa
wole sie nacpać niz najebac wódą :O

Gość gfsdzgs
Nie powiedziałabym, że po fecie następny dzień jest normalnym ;) Od razu trzeba znowu kreske.... a jak nie to zdychanie cały dzień ale kto to lubi? Nikt, więc kreska za kreska i się zaczyna ;)

Gość kierowniczkaaa
znowu bez przesady ze po jednym juz cie ciagnie , owszem psychicznie pewnie tak ale fuzycznie normalnie jest w miare, nie to ze sie zdycha nie przesadzaj :O

wszystko zalezy od człowieka , znam jednych co mieli kilkuletnie przygody z narkotykami i teraz mają rodziny i są wzorowymi obywatelami ;), ale też i takich co wylądowali na detoksie.

Gość kierowniczkaaa
a pierdolcie sie ja spadam ❤️