Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śpiący Leniwiec

MROCZNO tu dziś .......

Polecane posty

coś cholerka głowy nie daje, a ja bardzo jestem przywiązany do swoich członków i niechętnie się z nimi rozstaję. Wiesz... taki fiś. A szkoda z tymi paznokciami. Głupio mi znowu iść do sąsiadów, żeby obgryźli. Myślałem, żeby teraz dla odmiany przynieść im na obiad chociaż jakieś czipsy.

newer, newer, newer :P leniwiec- nie wkurzaj mnie dziś, nie po to pół dnia rzygałam, zebys mnie teraz denerwowała :O

a gdzie mój, to ich, ja oszczędzam nożyczki :) codziennie przychodzą do nich inni sąsiedzi. W ten sposób mają bogatą dietę, raz paznokcie suche, raz rozdwojone... mmmm :P

cholerka...było się tak nie objadać na obiad, to byś szumu muszli nie musiała słuchać całe popołudnie :P ale ok....cholerko please, wstaw się za mną u fetyszysty :D mam tu tak mało znajomych...obgadują mnie na kafee..:O a jak fetyszysta już odkryje, żem prawa białogłowa...to już mą sympatię podzielę na was...więc troszkę odpoczniesz od moich komplement.ów :P

taaa, paznokcie bardzo dobzre oddziałują an cere :classic_cool: podaj adres, mój teśc nie obcinał paznokci u nóg pzrez ostatnie pół roku. Moze ich odwiedzi :classic_cool:

lenwiec- ale ja wisiałam nad wc po Twoich ostatnich postach :classic_cool: nie mogłam ich za nic przetrawić :O A Twoje koplimenty uwielbiam. żyje dla nich :classic_cool: fetyszystko- leniwiec wbrew pozorom jest dobrą ( dobrze ,z ę nie byłam u spowiedzi :O ) to dobra kobieta jest. Grzeczna, ułożona, zawsze miła :O Normalnie takiej ze świecą (gromnicą) szukać

śpiąca, to Ty się staraj o moje względa :) Wypnij cyc, błyśnij intelektem i mów, że Ty taka zawsze jesteś :] cholerka, uuuuu... coś mi się wydaje, że część władują do lodówki, bo wszystkiego nie przejedzą. Poza tym to już nie są tylko paznokcie, tam na pewno jest też świat organiczny, bogaty w różne składniki mineralne i mniej mineralne.

cholerka...w nagrodę za tak odjechany hymn pochwalny o mojej skromnej osobie masz 👄 mam nadzieję, że mi wybaczysz, ale mowy pożegnalnej nad moją trumną nie wygłosisz-zastrzegę to w testamencie :O

fetyszysta- ach... czego tam nie ma :classic_cool: Teść ma tam schowek, wszystko co mu w ręke wpadnie chowa pod paznokcie :classic_cool:

leniwiec- no mam nadzieje, ze nie wygłoszę :classic_cool: Wtedy będę siedzieć na hawajach i myśleć o Tobie popijać drinka z parasolką :classic_cool:

cholerka, ale tak to działa przez pokolenia, jego dziad pewnie tak miał, jego pradziad też, jego syn też tak miał będzie... :)

śpiąca, jest XXI wiek. Teraz wchodzisz do knajpy, patrzysz gdzie siedzi jakieś ciacho, podchodzisz do niego i mówisz: fajną masz dupę, choć do kibla, to Cię tak wyjebę, że matki nie poznasz. A jak nie będzie chciał iść, to dasz mu po mordzie, żeby go ogłuszyć i go zaciągniesz. Tak teraz postępują białogłowe. A nie: mmm, a może ten się do mnie odezwie... albo tamten... ;)

cholerka...nie mam mowy o drinkach :P Ziomalki Cię za kudły przywloką i będziesz szlochać i lamentować nad moją mogiłą :D fetyszysta-widocznie ja jestem starej daty i znam swą wartość :D a na byle doopy nie lecę :D

cholerka... ah ten mój wpływ na kobiety... mmm... moje drugie imię to Adonis. No dobra, na drugie mam Michał, ale podobno od tyłu to znaczy Adonis.

śpiąca, byle doopa? Ja tu wpadnę w kompleksy zaraz i będę siedział przed lodówą. Tego chcesz? Taka z Ciebie dobra kafeteriuszka? :]

leniwiec- jak juz tak bardzo chcesz, żebym przyszła... wystarczy poprosić :) Wezme ze soba gitare i bede śp8iewać "kolorowych snów..."

sukinsyn...a gdzie masz rogi? ;) fetyszysta...nie sądzę, żebyś potrafił wpadać w kompleksy, bo tupetu twej :nadzwyczaj skromnej" personie nie brakuje :O ale spoko, jak już wyczyścisz lodówkę, to cholerka pomoże ci ją ponownie napełnić-świetnie gotuje :D

cholerka-twe przepiękne i jakże prawdziwe komplementa kierowane w stosunku do mej cudownej i spkromnej osoby byłyby bardziej wiarygodne, gdy podkowa na twych wargach poszła do nieba...o tak :D :D

cholerka, a jeżeli to kłamstwo solidne, to będziesz się smażyć zaraz obok paznokci swojego teścia. Powiększonych x 5! Próbujących Cię drapać po plecach. I za uchem. I dłubiących Ci w nosie. To właśnie jest piekło śpiąca, już tak na wstępie dałem się poznać jako tupeciarz? Super, a jeszcze bardziej super, że zobowiązałaś cholerkę. Za to Ci dziękuję i mam u Ciebie dług przeogromny.

Oczywiscie drogi leniwcu :D :D :D Czy tak mzoę być.../ :D A to :O Przełykałam ślinę, fotkę mi pstryknęli i tak wyszłam :O