Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śpiący Leniwiec

MROCZNO tu dziś .......

Polecane posty

tuu.... :P:D:D:D🖐️ ściągam piosenki,zaraz ide spać bo mnie oczy bolą :O 😴 🖐️

Draż :D :D :D mam nadzieję, że HIP-HOP :P cholerka...zwaliłam ze schodów, ale że było ich tylko 2 to niewiele odczuła :O Juli...jasno Ci bo Romea diabli wzięli :P

Leniwiec Romea to nie było i nie będzie pewnie już, stwierdziłam ze koniec złudzeń. Nie ma sensu sie oszukiwać . I stąd ta jasność :P -Romeo cholero gdzie jesteś??? Marznę przez ciebie na balkonie...

Że baba to akurat dobrze. Wolę baby od facetów, bo koleżeństwo między facetami może mieć 3 straszne etapy, z mojego punktu widzenia straszne: fumfel-zią, jesteś moim przyjacielem - jakie to ckliwe, geje. Z babkami jest lepiej, są trzy etapy... wiadomo :P

Julio...daruj sobie Romana i wejdź do mieszkania bo sobie dupę odmrozisz...a kolejki do medyka ciągną się jak guma w reformach :O fetyszysto-ok, :classic_cool: tylko przyznam się, że ja nigdy na ciebie na kafee nie trafiłam :O

cholerka, spoko, ja też nie pamiętam... Może byliśmy pijani i to był jednorazowy wyskok :P Śpiąca, bo mi straszne rzeczy o Tobie naopowiadali tutaj. Że masz kontakt z kilkoma osobami z kafe. Spotykasz się z nimi i żywcem wyrywasz paznokcie puszczając im przy tym prosto w twarz bąki! :)

z paznokciami to prawda, tak wyrywa, ze krew po ścianach tryska 😭 ale baki... to akurat tylko pomówienia :O fetyszytsa- ale ja nie pije, nie mówiac o jednorazowych wyskokach :classic_cool:

cholerka, widzisz... i jak ja się mam jej nie bać? A jak mi przy tym urwie palucha? ja tak samo nie piję i jednorazowych wyskoków nie miewam, ale pojęcia nie mam skąd mam czwórkę dzieci :]

fetyszysta-nie wciskaj mi kitu, że ty taki ufny jesteś w stosunku do kafeterian :D Byle goowną powiedzą i ty im wierzysz :D cholerka-ja ich nie chciała ci wyrywać, tylko poobgryzać, ale się szarpałaś i ta kref to efekt uboczny :O ale dzięki temu dowiedziałam się, że nie jest ona błękitna :P

Śpiąca, czyli nic mi z Twojej strony nie grozi? Mogę Ci wierzyć i żadna modliszka w Tobie się nie kryje? Do obgryzania to ja Ci mogę zapuścić ;]

fetyszysta-jeśli Cię zawiodę, to niek cholerka skona :P a paznokci już nie obgryzam innym, bo przez zetknięcie mojej szczęki z pięścią cholerki proteza już nie jest taka sprawna...ma braki 😭