Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śpiący Leniwiec

MROCZNO tu dziś .......

Polecane posty

śpiąca, jeżeli jest dobrze gotującą mężatką, to jasne! Takiej jeszcze poza mamą nie spotkałem, a wiadomo, mamy wyrywał nie będę :] cholerka, ja lubię takie rzeczy :) jeżeli wątróbka będzie dobrze przepłukana i miękka, jeżeli kaszanka będzie z cebulką i kapustą kiszoną, to przeszkód nie widzę, wiesz? :)

cholerka, no widzisz... a zimą można w piekarniku. Też nie lubię z patelni. No i pozostaje pytanie cóż to będą za warzywa. Ale spoko. Jeżeli zaplanowałaś mi gotowanie na 15 tygodni protestować nie będę.

fetyszysta- kup porządna zamrażarkę i rób zapasy :classic_cool: Żegnam jakże miłe towarzystwo ale czas już. dlaczego kupiłam takie twarde krzesło...? :O

lenwiec- przyjeżdżaj do mnie, naucze Cie gotowac muchomory :classic_cool: Oczywiscie jako uczennica, ty pierwsza kosztujesz :classic_cool:

cholerka...tylko ty potrafisz na dowidzenia napisać mi coś miłego :D nie martw się...ty jako nauczycielka gotowanie musisz szkosztować dania żeby ocenić :P

to ja się też z wami papatkuje, buziaczkuję i inne szmery bajery, bo mama moja najmojsza coś do mnie dzwoni i się rozgadała. 🖐️

Gość Sukinsyn a ty
Cos za jeden nowy ?