Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do amiiiii

Kabel USB

Polecane posty

Gość do amiiiii

Gdzie się podziewasz ?

Gość Kabeł był na liftingu
tera jest mini-USB

heheh z tym tez sie zgodze :)...czasem sie zastanawialem czy nie wprowdzic go na stale do menu :D a po nim zastanawiam sie skad mam takie zdolnosci :D...

utworzyłeś coś fajnego? bo ja ostatnio w łazience na kaflach namalowałam pytonga do sufitu farbami :o😭

bazienka >>. to zielona jak oczy ladacznicy kompozycja zmyslow i wyobrazni :)....dostepna w wersji 55 % w kilku krajach a dla kabla z dostawa do domu ta mocniejsza ;)

jak wóde do kieliszka i walisz :P można też drina z tonikiem i cytryna, ale mnie to nie pasi :) (50 ml absyntu, 100 ml wody, cukier , cytryna) Van Gogh obciął sobie ucho, podobno to od picia dużych ilości absyntu :o

hehehe no tak :D zapomnialem ze dziala znieczulajaco ;) na drugi dzien czuje sie jakby ktos porbowal ugasic pochodnie w moim gardle ....i wiesz co pomaga ?

na drugi dzień ruina z mieszkania. czuje się zawsze jak siedem różnych rodzajów gówna :o kabel ja absyntu używam jako ibupromu i ty mnie pytasz czy wiem co pomaga? mnie? 😭

wiec zycze bys pila go tylko dla przyjemnosci a nie dlatego ze musisz usmiezyc bol .... odkladam klawiszki zielonooka :) milych snow :) 🌻 🖐️

Gość czemu wszysxy wiedzą
i widzieli twe zielone oczęta a ja nie?

kabel to był raz, no może dwa z pęcherzem :P absynt jest u mnie na 2 miejscu alkoholowym 🖐️ czemu wszysxy wiedzą i widzieli twe zielone oczęta a ja nie?) a skąd mam wiedzieć? :P

Gość karolina poka oczy
chcem obaczyc😠