Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ///taka jedna///

Oni myślą tylko o jednym

Polecane posty

Gość 21362312
powiem prosto Cyli uprawiasz seks po bardzo krotkim okresie znajomosci. Nie mylilam sie.

Gość powiem prosto
21362312 - młoda jesteś jeszcze i nie masz doświadczenia , tylko jakieś wyobrażenia....a pozatym to nigdzie nie napisałem, że jestem kobietą....czytaj naprawdę uwaznie...bo smiesznostki ci wychodzą

Gdzie wykrzyknik napisał, że seks jest ważny na poczatku znajomości ??? Autorka tego tematu postąpiła słusznie i nie bronię gościa, który chciał się z nią przespać "na pierwszej randce". Twierdzę, że normalny związek, gdzie dwoje ludzi się kocha, ale jest między nimi różnica temperamentów ... się rozpadnie, prędzej czy później. Jeśli ta różnica jest niewielka, to nic się nie stanie, ale jeśli jest duża, to na to nie ma mocnych. Mężczyźni nie myślą tylko o jednym , zapewniam Cię.

Gość 21362312
Wszystko jedno. Mozesz byc nawet facetem. Z tego co napisales wybika ze trzeba dawac dupy na poczatku. Tylko nie chcesz powiedziec tego wprost.

Gość 21362312
Ale jakie ma to znaczenie ile mam lat i w ilu bylam zwiazkach.

Gość powiem prosto
00:48 [zgłoś do usunięcia] powiem prosto byłem w związku z kobietą prawie 4 lata, rozumieliśmy się doskonale, może wielkiego love nie było, ale do dziś się spotykamy się na kawie od czasu do czasu i potrafimy parę godzin przegadać. A rozstalismy się, bo bylismy absolutnie seksualnie niedopasowani. Noc była koszmarem. Na poczatku nam to nie przeszkadzała, botem już bardzo męczyło... Wiem o czym piszę, ale trzeba mieć doświadczenie aby to zrozumieć. Miłośc piekne słowo, ale ... 21362312 - to jest chyba moja pierwsza wypowiedź - CZYTAJ, ZROZUM (A PRZYNAJMNIEJ SIĘ STARAJ), a potem dopiero pisz NIGDY ODWROTNIE !!!

Doświadczenie ma tutaj ogromne znaczenie. Gdy będziesz starsza, to zrozumiesz, że życie wygląda zupełnie inaczej niż Tobie sie wydaje, zapewniam Cię.

Gość 21362312
Dobra byc moze myslimy tak samo tylko nie potrafimy sie dogadac. Nie chce mi sie juz siedziec tutaj. Dobranoc.

Gość ///taka jedna///
Ehh, tak czytam te wasze wypowiedzi i mam mętlik w głowie..czuję się zle, jest mi smutno;( już myślałam, że spotkałam kogoś godnego uwagi...;( zaraz się poryczę i nie będę mogła zasnąć do rana;/

Gość powiem prosto
specjalnie dla 21362312 Z dobrego związku uczuciowego, ale bez dobrego seksu wycofać się jest trudno, choć on żadnej ze stron nie daje taki związek zadowolenia Z dobrego seksu w związku bez uczucia - rezygnuje się bardo łatwo i bez "skutków ubocznych" ZROZUMIAŁAŚ !!!

Gość ///taka jedna///
;(

///taka jedna///, daj facetowi szansę skoro tak Ci się spodobał. Jest młody, więc pewnie jeszcze nie wie, że nie powinien z takimi tekstami wyskakiwać :-)

Gość powiem prosto
///taka jedna/// - na dobranoc i nocne przemyślenia: "Człowiek tak naprawdę nigdy nie załuje tego co zrobił, żałuje tego czego nie zrobił"

Gość Anq25
Taki facet powinien być od razu skreślony w Twoich oczach...Jak fajny z charakteru? Toż to dupek zwykły! Takich powinni wykastrowac...

Gość a takiej Anq25
zaszyć wszystkie dziórki, ręce poobcinać, by nigdy nie zaznała radości i nie pisał gupot

Gość facet_po_przejściach
owszem seks jest ważny, na tyle ważny, by nie uprawiać go z przypadkową osobą, w przypadkowym miejscu i okolicznościach... seks po miesiącu znajomość kwalifikuje się do przypadkowej osoby i przypadkowych okoliczności... dlaczego??? proste, po miesiącu spotykania nawet nie wiesz czy twój domniemany partner jest na coś chory (nie mówię tylko o chorobach wenerycznych), czy można na nim/niej polegać w razie wpadki, czy nie oszukuje w ważnych dla ciebie kwestiach, choćby stanu cywilnego (och ilu małżonków w ten sposób zdradziło swe ślubne połówki), ba można nawet nie wiedzieć gdzie ów przyszły kochaś/kochasica (sic!) mieszka etc seks jest bardzo ważny, cementuje więź, jest przyjemny i nie ma co ukrywać - rozładowuje napięcie seksualne... jednak z przypadkową lub mało znaną osobą jest jedynie aktem kopulacji, sprowadzającym człowieka do rangi zwierzęcia