Komediant 0 Napisano Wrzesień 11, 2009 Ostatnio widzę tutaj zainteresowanie tabletką Yaz. Jest dostępna w Stanach Zjednoczonych od 2006 roku oraz w Unii Europejskiej od 2008 roku. Dostępna również na rynku polskim. Yaz przyjmuje się przez wszystkie 28 dni cyklu (z czego pierwsze 24 tabletki to "ostra amunicja" a pozostałe 4 to "ślepaki"), po jednej tabletce dziennie. Zapewne najbardziej interesuje was skuteczność Yaz. Otóż z tego co ustaliłem, wskaźnik Pearla dla Yaz wynosi 0,04 punkta. Zatem Yaz jest 2-4 razy skuteczniejsza niż tradycyjne tabletki antykoncepcyjne przyjmowane w trybie 21/7 (np. Yasminelle). Niestety, Yaz również ma efekty uboczne. Najczęściej są to bóle głowy, spadek popędu seksualnego i wzrost masy ciała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świerszcz 0 Napisano Wrzesień 11, 2009 amfa lepsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Amfetamina nie działa anty. Napisano Wrzesień 11, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Komediant 0 Napisano Wrzesień 11, 2009 Niestety cena jest dość wysoka - opakowanie Yazu kosztuje 43-48 PLN. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noctua 0 Napisano Wrzesień 11, 2009 Wydaje mi się,że skuteczność jest wyższa tylko dlatego,że mniejsze jest ryzyko zapomnienia wzięcia tabletki i zmniejszenie skutków ubocznych po odstawieniu tabletek (yasminelle 7 dni bez,yaz 4), bo jeśli chodzi o skład to yaz to to samo co yasminelle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Komediant 0 Napisano Wrzesień 11, 2009 Być może że o to właśnie chodzi, Noctua. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bepower Napisano Wrzesień 11, 2009 stosuje yaz od 3 miesiecy i jestem b zadowolona. nie przytylam a nawet schudlam! glowa nie bolala. na poczatku brania troiche bylam drazliwa ale to wiadomo hormony. POLECAM! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ameriki Napisano Luty 5, 2010 SAMA BIORĘ PIGUŁKI,ZDAJĄC SOBIE SPRAWĘ Z KONSEKWENCJI.ROBIĘ REGULARNIE BADANIA NA KRZEPNIĘCIE,PRÓBY WĄTROBOWE. DZIEWCZYNY, POCZYTAJCIE ZANIM WEŹMIECIE PIGUŁKI IV generacji...[m.in.Yaz,Yasmine,Yasminelle itp]... a przede wszystkim: NIE WIERZCIE BEZGRANICZNIE lekarzowi! http://www.we-dwoje.pl/zabojcza;antykoncepcja,artykul,16040.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dorotekk23 0 Napisano Luty 26, 2010 Mam pytanie, czy ktoś wie czy tabletki Yaz są dostępne w Hiszpanii??? proszę o odpowiedz, :-))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dorotekk23 0 Napisano Luty 26, 2010 Mam pytanie, czy ktoś wie czy tabletki Yaz są dostępne w Hiszpanii??? proszę o odpowiedz, :-))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mrowka07 0 Napisano Marzec 1, 2010 Biorę Yaz od ok pół roku ;) Nie mam skutków ubocznych,czuje się rewelacyjnie. Libido mi nie spadło i głowa mnie nie bolała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jnnaaa 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 sprzedam tabletki YAZ! w razie czego, kontakt: bakanisuru@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myszeczkaaa Napisano Styczeń 18, 2011 Kupie yaz, po dobrej cenie nawet kilka:) marti20i@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach