Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość pracownik.ue

SZUKAM PRACY

Polecane posty

Gość pracownik.ue

Ślusarz (28 lat) z 11-to letnim doświadczeniem. Umiejętność spawania MIG/MAG (brak certyfikatów). Operator CNC - prasy krawędziowe - menu w językach ang/niem/pol., dotychczas obsługiwane maszyny: LVD, Beyeler, Weinbrenner, Vimercati, EHT. Obsługa gilotyn, pił taśmowych i pras mimośrodowych. Konserwacja maszyn. Obsługa elektronarzędzi (wiertanie, szlifowanie, cięcie itd.). Czytanie rysunku technicznego. Doświadczenie na linii produkcyjnej i magazynie oraz na stanowisku - szef obszaru. Certyfikaty : SMED; Lean Management; 5S; Tworzenie gniazd produkcyjnych. Szkolenia: system Kanban; FIFO. Podstawy j.angielskiego pozwalające na zrozumienie poleceń (A2) – szybko się uczę i kwestią kilku miesięcy jest by opanować język do poziomu komunikatywnego, aby móc w miarę swobodnie się porozumieć (właściwie już przystąpiłem do nauki, więc jeśli wyjazd byłby w okolicach października, to nie będzie problemu z porozumieniem się w j.angielskim) . Zainteresowanym pracodawcom/pośrednikom przesyłam swoje CV. Praca nie musi być ukierunkowana na moje wykształcenie i doświadczenie, może być praca na magazynie/taśmie jako packer/picker lub na kopalni jako ślusarz p/z. Praca full-time! Nadgodziny jak najbardziej, bardzo chętnie – posiadam dużo chęci do pracy! Szukam pracy stałej lub na dłuższy okres! Kontakt: Email: pracownik.uegmail.com

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować