Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minutka ...

Pola Wesołowska odeszła....

Polecane posty

Gość minutka ...

Nie znałam tego Słoneczka osobiście ale codziennie czytałam wpisy na jej blogu... Cały czas wierzyłam w cud, który jednak się nie zdarzył...:( bardzo mi przykro

Gość aabbccddeeffgghh
A kto to?

Gość minutka ...
www.polawesolowska.pl

bardzo mi przykro :(:(:(:( ...na nk kilka miesiećy temu rozsyłałam o niej każdemu ,taka śliczna dziewczynka,czemu tak się dzieje na świecie, P.S a mogłabys podac linka do jej blogu?????z góry dziekuje

Gość minutka ...
to jest taka jej strona czy tam blog... polawesolowska.pl

bardzo szkoda takich maleńkich istot,przecież to było dziecko,czemu pan Bóg tak każe,nie mógł zesłać tej chororby na jakiegoś pijaka dla którego życie nie jest nic warte, to wszystko jest takie niesprawiedliwe, U mnie w Kutnie mieszka młoda rodzina,która ma dwie śliczne dziewczynki ,jedna ma 11 lat jest chora na padaczke druga ma 10 lat i ma raka,nie wiem dokładnie jakiego ale to ponoć najgorszy z mozliwych ,juz nie było dla niej nadziei ,ale jakoś narazie sie trzyma ,jest śliczna,ponoć juz wycieli jej wszystkie komórki rakowe,mamy nadzieje ze uda sie jej... CZemu to życie jest takie niesprawiedliwe :(:(:(:(:(:(:(

Gość lilitka bezposrednio
do ciebie piszę niech się inni nie obrażą -wypierdalaj

Gość wsiewołod gołodupcew
i dobrze. nie bedzie mial ZUS juz problemow z kosztami leczenia i zasilkami. i tak państwo z takiego chorowitego korzyści mieć nie będzie. oby wiecej takich przypadkow , szybciej z kryzysu wyjdziemy

_+_+__ ____+_________+ ___+____۩۩_____+ __+____۩__۩_____+ _+____۩____۩____+ _+___۩__۩۩__۩___+ _+____۩_۩۩_۩___+_ __+_____۩۩___+___ _____██████____ _____████+█_+__ _____███+██ ۩__+ _____██+██ ۩_۩__+ _____█+██ ۩___۩__+ _____█+██۩_ ۩__۩_+ _____██+█ ۩_۩_۩_+_ _____██████۩____ _____███▒▒▒▒▒▒_ __۩۩ ███▒▒▒▒▒▒_ ۩۩۩۩ ███▒▒▒▒▒▒_ _۩۩۩ ███▒▒▒▒▒▒_ __۩۩ ███▒▒▒▒▒▒۩۩۩۩۩۩۩ ____۩۩۩۩▒▒▒▒▒▒۩۩۩۩۩۩۩ __۩۩۩۩۩۩▒▒▒▒▒▒۩۩۩۩۩۩۩۩ *********************** ************************* *ŚWIATEŁKO PAMIĘC Pomyślcie sobie że to może wasze dzieci spotkać,co byście czuli gdyby to wasza pociehce spotkało,czy też chceilibyście zeby nie było jej na świecie,czy może próbolwalibyście wszelkimi siłami zatrzymać tą niewinna kruszynkę zostawić na na ziemi,przy sobie. Zanim zacze ktoś gadać jakiej głupoty o tym ze chociaż jeden problem z głowy ,to niech sie 100 razy zastanowi,i pomyśli co by czuł gdyby to jego dziecko ,albo matka czy ojciec,bliska osoba umierała!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jestem matka
plakalam ogldajac ten material

jestem zdrowy i mnie nic nie jest bede zył ponad100 lat

Gość samaewusialat44
KOCHANA,MALUTKA DZIEWCZYNKA,TYLE STARAŃ,TYLE TROSK....

Ci wszyscy ludzie którzy życzą źle,nigdy nie będą żyli długo,to jest pewne,chyba że bedą żyli i CIERPIELI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO JEST PEWNE

wsiewołod gołodupcew- jest Ci przede wszystkim jedno- debilizm, kretynizm, brak kultury i jakiejkolwiek wrażliwości- oby Twojemu dziecku nic takiego się nie przydarzyło (tylko dlatego, że szkoda dziecka, Tobie by się przydało) Odnośnie Polusi- czytałam jej historię od połowy. Codziennie. Kibicowałam. Nie mam dzieci, nie jestem jakas specjalnie wierzaca, nie znalam Poli osobiscie, mam dopiero 26 lat(to dla tych co powiedza, ze wrazliwosc przychodzi z wiekiem, z dzieckiem czy czymkolwiek innym), ale- ze smutkiem przeczytałam wczorajszy wpis na jej stronie. Ludzie! Pisząc takie chamskie komentarze naprawde przesadzacie, i az cisna mi sie niekulturalne slowa na usta... Uszanujcie czyjąś tragedię. Poluniu, spoczywaj w pokoju

Gość smutne bardzo

wy polaczkowe obludne zaklamane kurwy, a kto okrada od lat ten kraj , ze potem nie ma na operacje badz leki dla dzieci takich jak pola? a kto pogardza uczciwością i praca [ pisdzac tu i falszywie oplakujac ? gdy tymczasem trza powiekszac dorobek kraju bysmy zyli bogato i by bylo na leki dla dzieci chorych i nie tylko.

Gość rala trala lalala