Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niunia19.17

jak go w końcu zdobyć???

Polecane posty

Gość niunia19.17

od dwóch lat razem się uczymy...chodzimy na tą samą uczelnie... gdy go tylko zobaczyłam wiedziałam, że to już ten. W wakacje byliśmy razem na biwaku... kochaliśmy się.. byłam pewna, że między nami coś będzie.. jednak nie..powiedział, że nie chce mieć dziewczyny a mimo wszystko teraz ma. na zajęciach patrzy się na mnie i uśmiecha a ja go tak bnardzo kocham!!! co mam zrobić??

Wykorzystal Cię i olał:-o co za cham....ja bym takiego tez olała...sorry ale skoro ma laske,a Tobie mówil,.ze niby nie chce miec?Halo cos tu chyba nie gra prawda?:-o

Gość niunia19.17
no może i masz racje, ale szczerze mówiąc gdyby chciał ze mną być zgodziłabym się. nie wiem jak o nim zapomnieć...jak patrzy na mnie nogi mi sie uginaja

Gość docki
ale wy jesteście naiwne hehehehehe dostajecie kosza i jeszcze bardziej ans chcecie :D

Jeśli masz do siebie szacunek to go sobie odpusc-juz raz Cie wykorzystal chcesz,aby znowu to zrobil?

Dlaczego uważacie że on ją wykorzystał?? Obiecywał jej cokolwiek?? Ona sama sobie coś myślała ale to już jej problem - głupio kombinowała - myślała że jak pójdzie z nim do wyra to od razu chłopak będzie z nią po grób :O żenujące..