kami81 0 Napisano Wrzesień 11, 2009 Do jakiego lekarza nie pojde,to kazdy mowi co innego......paranoja....kogo mam sie sluchac? Jeden by leczyl tabletami ...inny...by od razu cala mnie wycial....hm...mam nadrzerke 3 stopnia...i wirus HPV 1 .....to ostatnie nawet niewiem co to jest dokladnie ....bo od lekarza nawet sie nie dowiedzialam,laske robia ze musza odpowiadac na pytania ,pomimo ze chodze prywatnie,place...to wymagam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mangaaaa Napisano Wrzesień 11, 2009 skad jestes??mam namiary na swietnych lekarzy-wyszukuje jedynie poprzez portal-znany lekarz-tam rzetelnie kobiety sie wypowiadaja... Jesli ze Slaska lub z Poznania-dam Ci adres...3maj sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OgnistyPocałunek 1 Napisano Wrzesień 11, 2009 mam tak samo.do ktorego bym nie poszla to kazdy stawia inna diagnozejeden stwierdzil ze mam miesniaki, a drugi lekar powiedzial ze nic sie nie dzieje paranoja :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kami81 0 Napisano Wrzesień 11, 2009 ja z Gorzowa wlkp;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucy_in_the_sky 0 Napisano Wrzesień 11, 2009 kami, ja tez mam hpv i mialam 3 gin. wyleczylam sie. tyle ze ja mam hpv 16 wiec cale zycie z tym gownem juz bede zalezy przede wszsytkim jaki masz typ hpv, jest ich kilka dziesiat i tylko dwa sa grozne, 16 i ktorys jeszcze. gorzne to znaczy, ze powoduja raka szyjki macicy wiec nieleczone moga doprowadzic nawet do smierci. ale nie taki wilk straszny. tyle ze musisz trafic na wyedukowanego lekarza, ktory bedzie wiedzial jak leczyc. hpv natomiast z tego co mi wiadomo, nie ma wiele wpsolnego z nadzerka. to jest wirus. natomaist nadzerke to roznie, co lekarz to inna opinia. najczesciej albo mowia zeby nie ruszac, po ciazy sie zaleczy, albo usuwaja: wymrazaja. ale to juz zalezy od przypadku i lekarza. ale masz racje, trafic na dobrego gina, to nie lada sztuka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach