Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bajo

oszukana

Polecane posty

Gość bajo

Umawiam się z architektką na projekt, cena ustalona, mieszkanie widziała, w tym tygodniu miałam mieć zarys projektu, a tu nic. Nie odbiera telefonów od kliku dni, nie wiem co robić? Do tego robotnik, który miał u mnie remontować mieszkanie , umówił się ze mną na konkretny termin, wycenił robotę, potem przyszedł powiedział, że trafiła mu się robota dobrze płatna w szkole, że jeśli chcę to może przyjść do mnie za miesiąc, ja się zgodziłam, a po miesiącu już nie odbierał ode mnie telefonów. Następny robotnik zaczyna pracę bez problemu z dnia na dzień, co mnie ucieszyło, bo wszystko do remontu już miałam. Potem po tygodniu pije i już nie dokańcza swojej pracy, dostał w międzyczasie sporą zaliczkę, gdzie na mój rozum straciłam, to teraz beszczelny chce jeszcze więcej, a to, że 2 tygodnie pił, i za każdym razem obiecywał mi, że przyjdzie pracować to się nie liczy, mój stres, zmarnowany czas i siedzenie w mieszkaniu gdzie jest pył, gruz itd. to normalne, mi się za to nic nie należy!!! do tego, wstawiłam w styczniu wózek do komisu po moim dziecku, pani w komisie go sprzedała i nie chce mi oddać pieniędzy, bo mówi, że już nie ma, czy ten świat jest normalny. Przez to wszystko, takich stresów jakich się nabawiłam, chyba nigdy nie miałam, ledwo chodzę, nie śpię, nie mam siły żyć. Nic nie jem, czasami cos przegryzę, bo nie mam chęci. A do tego zaraz się rozwiodę, bo te sprawy przerosły mnie i mojego mężą. ZAŁAMANA

Wow, wspólczuję, widać, że wybierasz fachowców bez polecenia, a to bardzo źle. Na Twoim miejscu popytałabym znajomych o architektów czy robotników, zaufanych i rzetelnych. A jeśli nikt nie może Ci doradzić to poszukaj na forach tematycznych. A z mężem się nie rozwodź tak zaraz :P Przymijcie to jako ciężki okres i czekajcie aż passa się odwróci ;)