Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość X0X0

cyculki...

Polecane posty

Gość takie blade

Gość Kochajaca_Zoneczka
blade ...po juz po lecie .....a na solare nie chodze.....

Gość X0X0
zoneczka spadaj .......ty chodzisz na solare....

Że blade, to nie problem, nie podobają się zapewne dlatego, że tak zwisają smętnie, co nie wygląda szczególnie ładnie. Za to ubrana pewnie wyglądasz lepiej niż 75% kafeterii 🖐️

Gość X0X0
no stojac przed lustrem mozna sie zaplakac.....

Eee, tam, Ty masz brzydkie tylko przed lustrem, ja mam brzydkie zawsze, to dopiero jest marne ;) A, powiedzmy sobie szczerze, nagie piersi oprócz ogólnie pojętych lekarzy widuje tylko partner, któremu i tak podoba się całokształt, więc nie jest tak źle.

Gość X0X0
bo nie sa jeszcze po ciazy jak zacznie do nich mleka kiedys naplywac to skora sie naciagnie...mleka nie bedzie i puffff.....hehehehe woreczkiiiiiiiiiiiiii takie jak moje ....i coz robic....napompowac ??? czym ????

Gość a ile masz lat autorko topiku

Gość ja mam ladne
naprawde, nawet mi sie podobaja. Ale jak po ciazy maja tak zwisac to sobie zrobie. Piersi sa dla mnie wazne. Nie chodzi o to, ze potrzebuje je dla mojego meza,ale dla mnie. Ni czulabym sie kobieco, gdyby nie podobaly mi sie moje piersi.

Ja mam ładne - to trochę paradoks, ale nie muszą być ładne, żeby się podobać. Ja mam małe i brzydkie, ale mi się podobają. X0X0 - jeśli jesteś po ciąży, to to normalne całkiem, więc nie ma co się łamać. Próbuj ujędrnić, trochę na pewno się da.

Gość X0X0
czy to wazne ile mam lat ......ciaza takie same zostawia spustoszenie w organizmie kobiety czy to 20 czy 30 czy 40.....a ja mam 24 he....i amm zwisy po cizy....

Gość lamka 2
Ja widze, ze one maja duzy potencjał :) Znajdz w necie masaż kasi i masuj 2 razy dziennie, juz po tygodniu zobaczysz roznice w jedrnosci. Wiem po sobie. Do masowania kup sobie Pump=Bust=Body DAX-a i zobaczysz po miesiacu jakie bedziesz miala super piersi, bo teraz to poprostu wygladaja na obwisle.

Gość ja mam ladne
chodzi mi poprostu o to, ze rzadko kiedy jestem zadowolona ze swoich czesci ciala a z piersi jestem zadowolona zawsze:D Ale to chyba nie jest zle,ze identyfikuje sie w pewien sposob przez swoj biust??Ze wzgledu na cycki zrezygnowalam ze wszelkich diet, bo wiem,ze to one "chudna" najszybciej. Wiec zyje z moim 38/40 i jedrnymi tlustymi cyckami:p

Gość a ile masz lat autorko topiku
jak to pisałam, to ni widziałam że jesteś po ciąży - w takim przypadku to naturalne - natury nie zmienisz... a czy byłaś zadowolona z ich wyglądu przd ciążą?

Gość X0X0
no ja schudlam niemilosiernie a cyckow to sama skorka z sutkiem jest ....a przytyc nie dam rady ...

Ja mam ładne - podejście do diet entuzjastycznie popieram :) Lamka - o co chodzi z tym masażem? Na małe też pomoże?

Gość X0X0
tak ja mialam balonyyyyy hehehe ateraz suche cytrynki nie moge sie ztym pogodzic...i wcale nie karmilam dlugo bo miesiac ...tylko to tycie w ciazy nieunikniesz :(:( cycki tyja dupa tyje brzuch tyjeeeee....a potem co....maz zdradza a ty wdomu z dzieckiem siedz bo urodzilas to jzu sie nie nadajesz na nic bo amsz zwisy i wogole...do garow....

Gość X0X0
a i owszem masuje i powiem wam ze wierze ze dziala bo dziala zmieniaja sie ale pomalenku :( moze kiedys beda inne zobaczymy czas pokaze......jak narazie nawet stanika sie kupic nie da na te zwisiochy

Stanik da się kupić na wszystko. I pewnie dobrze dobrany stanik by Ci pomógł. Choć teraz myślę, że problem to Ty masz w głowie, nie w piersiach :(

Gość gdybyś był moim mężem
jeżeli mam być szczera to od razu mówię ,że nie podobają mi się, ale nie przejmuj się i tak lepsze są naturalne niż sztuczne;) Czytałam kiedyś, że masaż zimną wodą z dodatkiem soli dobrze wpływa na wygląd piersi. Ja zawsze po kąpieli wycieram szorstkim ręcznikiem piersi robiąc ruchy od dołu ku górze .

Gość lamka 2
tak na male tez. Po 6 miesiacach regularnych masazy nawet podobno rosną, bo ten masaz pobudza gruczoły. Mi moje male piersiatka wystrzelily jak u nastolatki, no jednym slowem sa bardzo jędrne, a mam 41 lat. Sam masaz to: kladziesz dlonie na piersiachlekko je przyciskasz i zaczynasz masować w kierunku na zewnatrz, do góry, do środka, na dół i znow na zewnatrz, do gory... i tak 300 kolek na kazda piers. Tylko nie rozciagac skóry. Dla lepszego poslizgu jakis olejek, ale ten dax jest dodatkowo do powiekszania piersi.