Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość freshona

serce na dwuch

Polecane posty

Gość freshona

wiatam jestem rozdarta i chciala bym aby ktos trzezwym okiem spojrzal i doradzil mi co mam zrobic. Pod koniec czerwca w raz z dwiema coreczkami moj facet zawiozl nas do polski na urlop on oczywiscie musial wracac do pracy tak ze umowilismy sie ze przyjedzie po nas za miesiac i posiedzimy jeszcze troche razem w polsce.Kontaktowalismy sie przez gg i pewnego dnia oznajmil mi ze nie chce zemna juz byc ze chce sobie zycie ulorzyc na nowo powiedzial ze znalazl nowa prace i ma juz mieszkanie w calkowicie innym landzie, bylam zszokowana dzwonilam pisalam do niego ale on mowil ze to juz postanowione i nie chce wiecej ze mna byc no i pewnego dnia przyjechal do tej samej miejscowosci kolega ktorego nie widzialam bardzo dlugo chociasz ze tez mieszkal w DE.Pewnego wieczoru nie wiem co mi w stapilo do glowy i pocalowalam go myslalam ze skoro juz mnie zostawil to co mi zalerzy ale niestety to sie przerodzilo w jakies uczucie po paru dniach on wyjechal a po mnie po paru tygodniach przyjechal juz nie moj facet i zeczywiscie byl w stosunku do mnie oschly ale po paru godzinach cos w nim peklo i zrobil sie potulny no i wyszlo tak jak by tej calej sprawy nie bylo. Gdy wrocilismy przyjerzdzal tylko na weekend do nas i ja tez jedzilam do niego a na week wracalismy. Jednak od pewnego czasu pewna sprawa nie daje mi spokoju raczej bardziej pewna osoba caly czas mysle o tym pocalunku sni mi sie on po nocach chodze jakas rozkojarzona i sama juz nie wiem co mam robic jestem niby z ojcem moich corek ale czuje ze z nim to juz tak z przyzwyczajenia i jakos ciezko by mi bylo sie z nim rozstac dziewczyny poradzcie co mam w takiej sytuacji zrobic bo ja juz naprawde nie ogarniam tego wszystkiego

Gość nie pisze sie dwuch
tylko dwóch wymienia sie na dwoje :O

Gość freshona
ortografia nie jest moja mocna strona ale fajnie ze sa ludzie na tym forum co poprawiaja innych

Gość freshona
szoda ze nie znalazl sie nikt co by mi doradzil ehh..........

Gość freshona
:((((