Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc20

Odchudzanie- płatki fitness. Warto przeczytać

Polecane posty

Gość gosc20

Tak jak każda dziewczyna czy kobieta pragnę wyglądać ładnie. Nie dla innych, ale dla siebie by móc się całkowicie akceptować. Ja od jakiegoś czasu mam z tym problem. Nie przejmowałam się moją wagą i wyglądem dopóki nie zaczęłam przybierać na wadze w bardzo szybkim czasie. Zanim się obejrzałam ważyłam już 68 kg a oponki na moim brzuchu były gigantyczne. Kiedyś gdzieś rok temu odchudzałam się z płatkami fitness w 14 dni. Jakie było moje zdziwienie gdy po 2 tygodniach ważyłam 6 kg mniej. Oczywiste jest to, że nie jadłam tego samego co oni polecają w diecie. Zawsze robiłam coś podobnego lub próbowałam zastąpić to czymś równie zdrowym. jeżeli chodzi o ćwiczenia to muszę przyznać , że nie było tak źle. Robiłam je zgodnie z harmonogramem. Od poniedziałku znowu zaczęłam swoją kurację i już widzę efekty, dlatego chciałabym wszystkim polecić taką formę odchudzania. Wielkich wyrzeczeń nie ma, trzeba się przestawić tylko na to co proponują a to wcale nie jest takie złe. Dlatego polecam stronkę http://www.nestle-fitness.com/promo/14days/pl/

Gość miskandag
Nie spamuj!!! I idź w cholerę z tym napakowanym cukrem świństwem :o

Gość manuska
te płatki to jedno wielkie g**no, tyle w nich wartościowych skladników co w słodyczach, czy fasfudach !!!!

Gość gosc20
Przecież napisałam, że nie jadłam dokładnie tego co pisali w diecie. posłużyłam się akurat ich nazwą ponieważ chodziło mi o to ten program 14 dni. A jadłam zwykłe płatki owsiane bo fitness są droższe. Ludzie napisać, poradzić a wy jak zwykle widzicie w tym drugie dno. Żal.

Gość gość
Zwykle płatki z dopiskiem fitness są droższe, bo nie dość, że marketing to mają jeszcze jakieś dodatki smakowe i producenci ograniczają w nich dodawanie cukru i tłuszczu. Ja tam lubie ;) Gdyby ktoś chciał przetestować takie od Nestle to trwa nabór testerek http://fitrabaty.com.pl/przetestuj-platki-nestle-fitness-granole/ 100 zestawów po 3 smaki rozdają ;)