Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciazooowaaa

Czy FABIAN to ładne imię dla chłopczyka?

Polecane posty

Gość gość
tobiasz jest ladne

Gość gość
Brajan w tej pisowni to można jeszcze zrozumieć, ale Natan? To przecież piękne imię o bardzo ładnym znaczeniu (Dar Boga). Do Dawida nic nie macie? No a Natan był przyjacielem króla Dawida, oba imiona tak samo żydowskie:) Oliwier, Fabian też normalne, co w nich dziwnego? Tylko te ze spolszczoną pisownią typu Dżesika czy wyżej wspomniany Brajan mi się nie podobają (ale jak ktoś mieszka w kraju anglojęzycznym, to Jessica -czemu nie?), no ale na pewno bym nie wyśmiewała i nie wyzywała od patologii rodziców takiego dziecka, w końcu żyjemy chyba w wolnym świecie i podobno tolerancja panuje?

Gość gość
Widzę, że jesteś patologiczną idiotką, która chce na siłę uszczęśliwić dziecko "wyjątkowym" imieniem.

Gość gość
Mikołaj

Gość gość
Widzę, że jestes patologiczną idiotką, z płaskimi zwojami mózgowymi, u której jedyną myślą jest "Moje jest mojsze, bo ja tak mówię". Patologią jest taki sposób myślenia właśnie... A niech sobie dają na imię jak chcą, co cię to obchodzi? ("Cię" celowo małą literą, na dużą nie zasługujesz".

Gość gość
To było oczywiście nie do autorki, a do gościa 11:59.

Gość gość
Takie sobie.

Gość gość
widze ze inteligentnych inaczej ludzi na kafeterii przybywa. "patoligiczna idiotka" ekstra:D lepiej sie dzieci w przedszkolu przezywaja.

Gość gość
co do tej, co uwaza ze uszczesliwianie oryginalnymi imionami jest patologia - ja sama mam oryginalne imie i swietnie mi z tym, ze nie jestm 100 kasia ani anią, jakie znam. lubie swoje imie, chociaz dzieciaki tez mi dogadywaly jak bylam dzieckiem. teraz jak juz moj mozg sie rozwinal nie mam takich problemow, ale widac u ciebie jego rozwoj zatrzymal sie na etapie dzieciaka z przedszkola wlasnie, ktory neguje cos, co jest inne, obce, czego nie zna i nie akceptuje.

Gość gość
W klasie, w której uczę jest chłopiec o tym imieniu i przezywają go pawian. Przemyśl to.

Gość gość
ja nazwę synka Fabian, a każde dziecko mozna przezwać, dzieci są bardzo twórcze i brutalne pod tym względem, a winę ponoszą niemądrzy rodzice, którzy nie potrafią wytłumaczyć swoim dzieciom pewnych spraw.

Gość gość
nie, kojarzy mi sie z pawianem

Gość gość
fabian, pawian, kuzwa, gdzie tu ewidentne podobienstwo? trzeba było sie nagłowic, zeby taka wrzute wymyslic i do tego rozpowrzechnic. to juz predzej pawel - pawian kuzwa nie czaje jak ludzie sie czasem uczepia, masakra

Gość gość
zadałaś pytanie czy Fabian to ładne imię, otrzymałaś odpowież , że się ludziom nie podoba. Więc czemu jesteś zła. każdy odpowiedział szczerze. mi się też nie podoba, a znajoma tak dała dziecku na imię. Jej mówię, że ładne a tu się mogę szczerze wypowiedzieć, że brzydkie.

Gość gość
Fabian to ładne imię i jak bym miała dziecko to by je tak nazwała :) <3