Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwariuje

kto pogada

Polecane posty

Gość zwariuje

moze sie komus wygadac..:(

Gość zwariuje
no wieć wczoraj jechalam z chlopakiem samochodem.. mieslismy zalatwic sprawe na miescie (tzn on miał) i zaraz potem wrocic do domu, bo ja mialam duzo nauki na dzis itp.. jak wracalismy mielismy stluczke.. calkowicie z jego winy (on prowadzil, ja nie mam jeszcze 18) . Sprawa przeciagnela sie do 2 godzin, spisywanie danych itp samochod caly rozwalony z przodu, tamtemu naszczescie nic wielkiego sie nie stalo dostalam w domu kazanie o tym ze mialam byc zaraz po szkole i olewam nauke (jestem w LO) no ale niewazne. chodzi o to ze Moj powiedzial ze remontuje samochod i sprzedaje, i bedzie bez niczego. ma 21 lat :o na dodatek nie pracuje nigdzie, bo to stawka za mala, to zla praca.. a nie ma jeszcze wyksztalcenia. nieraz juz mu mowilam o jakiejs pracy, ze jest, dawalam namiary o on tylko 'no no' i nic pozatym. a niby straszznie jej szuka:( ja przez wakacje robilam u ogrodnika za 5 zl, bo nigdzie indziej mnie nie przyjma, a on nie moze za 7.. naprawde dobija mnie to. powiedzialam mu ze nie chce miec faceta nieudacznika, i ze musze sobie wszystko przemyslec. on powiedzial ze tez sie musi zastanowic (ciekawe nad czym:o) i on wczoraj sie do mnie wogole nie odzywa. niewiem czy pisac do niego czy nie.. zawsze to ja robie 1 krok naprade mam juz tego dosyc , dorosly facet a zachowuje sie czasami/czesto tak gowniarz :( pomocyyyy doradzcie cos :(

Gość zwariuje
tylko ze on ogolem jest zajebisty, czuly, opiekunczy itp.. ale w kwestii pracy to zalamka :o niewiem jak bym miala z nim zyc juz w przyszlosci... jak by bylo tak dalej :o juz ponad rok szuka pracy, to jest niemozliwe, wiele jest studentow i jakos udaje im sie cos znalesc.. naprawde beczec mi sie chce :(