Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mieeeeeetek

chodzę na Dziwki i co z tego!!!!

Polecane posty

Gość sarmancka
Ale się bulwersujesz :)

Gość mieeeeeetek
Analny oprawca to moj najlepszy kumpel, domyślcie się dlaczego. I love you Analny bez podszywania jebany geju

Gość mieeeeeetek
do sarmancka sama sie zbulwersowałas ja jestem do bólu szczery nic mnie nie bulwersuje

Gość doopicielka_mózgownicy
można straszyć kłykcinami,wenerami czy Hifem albo ajdsem . . . to jest naturalna selekcja gatunku chyba ta wenera . . . spójrzmy jak żyją l00dzie którzy zdobywali swój statusik społeczny i inwestowali w dzieci swe . . . a ten, który np. ma status społeczny zdobyty oszustwem, trafem szczęścia czy innymi układami traci na dłuższą metę jak i jego potomstwo (genetyka i czynniki socjalizujące mają tutaj wpływ jak w ruletce, a nie bóg - czynniki losowe, pech, kataklizmy, śmierć przez głupotę innych lub zgony przez niedojrzałość). Prawo polskie mowi, że pijak jest winny jak coś wywinie po pijaku, bo mógł przewidzieć . . . to czemu gorzelnia nie przewiduję by robić napój alkoholowy z zawartością alkoholu obniżoną do minimum by się nigdy nie upić? a no zaraz napędzi woltażowego trunku z mirabelek na rosyjskim gazie i się rozpije). szatan wodę święconą pije i koniszę wali jak te posty czyta! amen!

Człowieku, nie masz za grosz szacunku wobec kobiet i seksu! Nie chodzi mi przy tym o to, że płacisz za seks prostytutkom, lecz o słownictwo, którego używasz. "wyjebał", "napierdalał" - nosz do cholery, posłuchaj Ty siebie! Za grosz kultury, za grosz szacunku, za grosz klasy, za grosz intelektu! Nie dziwię Ci się, że jesteś "zakazany" na dziwki. Takiego chama jak Ty pewnie żadna normalna dziewczyna nie chce.

Gość sarmancka
mieeeeeetek dochodzę do wniosku, iż nie potrafisz czytać ze zrozumieniem

"a skad ja mam miec pewnosc co ty robiłas zanim cie poznałem,a skąd wiadomo z kim sie wczesniej ruchałas,z kim straciłas cnote,a może sam fakt ze z kims stacilas cnote napawa mnie obrzydzenie,ze nie jestes dziewicą," Mnie jak i wieeeeele innych kobiet napawa obrzydzeniem facet, którego bzykało dziesiątki prostytutek... Fuj...

Gość mieeeeeetek
chodzę na Dziwki i co z tego!!!! nie wstydze sie tego,bo czego wg was baby walenie konia,onanizm,chodzenie na dziwki to wielka zbrodnia pamietajcie głupie pindy faceta tylko zrozumie drugi facet BABA Z WOZU,KONIOM LŻEJ

Gość babcia terenia
ileż w tobie pogardy :O zal.pl

Gość Witold
Sam piszesz że się źle z tym czujesz. Po co zatem chodzisz na dziwki ? Szukasz tu słów otuchy ? Chcesz żeby wszyscy pisali że jesteś 100% facet ? Pamiętaj że dziwce płacisz po to żeby robiła co chcesz i jęczała, wiec nie myśl czasem że jesteś dobry w dymaniu. To może ocenić tylko normalna kobieta. Moim zdaniem masz kompleksy.

Twierdzisz, że każdy facet zapłaciłby za seks? Tak się składa, że niektórzy faceci są w szczęśliwych związkach i nie muszą płacić jakiejś rozjechanej szmacie za loda lub wypięcie tyłka. W przeciwieństwie do Ciebie. Biedaku, pewnie jesteś niedowartościowany i zakompleksiony. Do tego zapewne dochodzą jeszcze jakieś problemy emocjonalne, przez które tylko prostytutka ma "ochotę" na seks z Tobą i to wyłącznie dlatego, że jej za to zapłacisz :D Nie brzmi za dobrze... nie sądzisz?

Gość wreszcie jakas udana
prowokacja. czyta sie was z otwarta japa:D to tyle co do dyskusji, na temat poruszany sie nie wypowiadam, bo kazdy kowalem swojego losu. chce niech posuwa panienki z burdelu, jego wola jego kasa, jego miecz:D jego sumienie i mozna tak mnozyc:P

Gość wreszcie jakas udana
dodam tylko, zebys uwazal na siebie;)