Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gonther

Nie zalezy jej?

Polecane posty

Gość gonther

Jesteśmy razem 8 miesięcy.. Ostatnio zaczynam się zastanawiać nad tym czy jej jeszcze na nas zależy.. Wygląda to tak, że jesli ja sie nie odezwe to ona potrafi milczeć 2 dni. Jesli ja nie zaproponuje spotkania to ona sama też go nie zaproponuje.. Jest tak już od jakiś 3 tygodni..

Gość gonther
naciskałeś w jaki sposób..?

Gość to nie tak jest
bo bywa tak,że dziewczyna albo się wstydzi albo zdaje sobie sprawę jak niezależni chcieliby być faceci i jak boją się stłamszenia przez dziewczynę i woli czekac az facetowi się zachce i jak to on wyjdzie z inicjatywą,zostawia wolną rękę.Ja tak robię z powodów wyżej opisanych... Nie chcę żeby myślał,że mi na nim nie zalezy ale chcę żeby miał duzo wolności bo z tego co zaobserwowałam jak laska dużo lata za facetem to jemu sie odniechciewa...

Gość ffxf
"laska dużo lata za facetem to jemu sie odniechciewa" wlasnie, DUZO. a nieodzywanie sie i nie proponowanie spotkan to przeginanie w druga strone. Najlepszy jest zloty srodek. W ogole co to za postepowanie, ze "sama nie zadzwonie" albo "sama nie zaproponuje spotkania"?

1. spotkaj sie z nia na neutralnym gruncie 2. zapytaj co dalej z Wami , bo widzisz ze jej nie zalezy 3. nie wypuszczaj jej az jasno Ci nie odpowie