Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolstal

boje czy moge zajs w ciaze

Polecane posty

Gość wiolstal

czesc ostatnio z moim chlopakiem kochalismy ale jest problem poniewaz tego dlugo nie robilismy i on strasznie szybko doszedl i we mnie i niewiem czy musze ja tez dojc by byc w ciazy ?? :(:( odpiscie blagam was bo sie boje !

Gość hgffffffffffff
jak spóścił się w Tobie to jesteś w ciąży...

Gość mloda1111
troche banalne pytanie czy słyszałas kiedy kolwiek o takim czymś, że żeby zajść w ciąże muszą dojść oboje z partnerów ?? nie każda kobieta ma orgazm a jednak jest w ciąży... jeżeli miałaś dni płodne najprawdopodobniej jesteś w ciąży .

Dziecko zanim zaczniesz uprawiać sex najpierw zapoznaj sie z tematem antykoncepcji , tematem " KIEDY KOBIETA MOŻE ZAJŚĆ W CIĄŻĘ" oraz po tym co się stało z ulotką testu ciązowego... Który to był dzień cyklu ( liczy sie go od pierwszego dnia okresu) Jeżeli było to około połowy cylku miałaś dni płodne i prawdopodobieństwo tego że jestes w ciązy jest powyżej 60 % .

Gość sdkjghkdsjghh
Hej słuchajcie mam podobny problem, okres spoznia mi sie 5-6 dni,jestem dziewicą,aczkolwiek była jedna noc , podczas ktorej moj chlopak " finiszował" nazwijmy to tak na mnie, umył ręce itp. a potem raz czy dwa jego palce trafil wiadomo gdzie - jednakze ja nie do konca pamietam czy umyl rece zanim wlasnie jego palec tam powędrował... ja wiem,ze być moze kogos to rozsmieszy,ale strasnzie sie schizuje najgorszym;/ ogolnie okresy mialam raczej regularne , ostatni byl za szybko o 8 dni . teraz mialam przekonanie,ze na bank bedzie okres - wiecie- bóle itp. prosze o szybka odpowiedz,bo doslownie ... acha i dodam jeszcze,ze jestem osratnio przemczeona i troche sie stresuje,byc moze to to ?