Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cocosdarrrra

Caster Semenya będzie miała odebrane medale i tytuły

Polecane posty

Gość cocosdarrrra

nie jest kobietą tylko hermafrodytą nie ma macicy i jajników a w miejscu macicy ma jądra produkujące testosteron Mokgadi Caster Semenya (ur. 7 stycznia 1991 w Polokwane) – południowoafrykańska lekkoatletka, biegaczka na średnich dystansach. Wygrała złoty medal w biegu na 800 m na mistrzostwach świata 2009 w Berlinie z czasem 1:55.45 niezły kwas nie ? http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2009/08/19/article-0-061D19E9000005DC-924_306x423.jpg niezły facet z tej dziewczyny :-)

Gość sdfasdfsa
wczoraj na gazecie pisali że wyniki są szokujące i mimo wszystko nie będą jej odebrane medale. już wcześniej podejrzewałem że jest - właśnie - hermafrodytą

Gość cocosdarrrra
no teraz w necie czytałam że rozważają odebranie bo na logikę --każdy teraz do trenowania sportu będzie szukał hermafrodyt a nie kobiet kobiety z macicami już w sporcie nie będą sie liczyły a jak komuś urodzi sie obojnak to rodzice będą sie cieszyli że zrobi sukces w sporcie przecież to bezsens niektóre sławy ją bronią ale logicznie jest to niesprawiedliwe

Gość sdfasdfsa
mimo wszystko została bardzo upokorzona. co terraz? treningi wśród mężczyzn? czy znowu zostanie zdyskwalifikowana bo nie ma penisa?:o

Gość cocosdarrrra
"Daily Telegraph" twierdzi, że Semenya będzie teraz zdyskwalifikowana przez IAAF, a grozić jej ma również odebranie złotego medalu mistrzostw świata w Berlinie. powiedzieli eksperci debatujący że za dwa tygodnie będzie decyzja w końcu to kobieta z jądrami tzn że zakończy karierę sportową bo ani facet , ani kobieta przykre troche

Gość cocosdarrrra
jestem za tym żeby jej wszystkie medale i rekord zabrali bo to naprawde niesprawiedliwe tzn ona Semenya nie oszukała to ją oszukali trenerzy, gdzie główny trener podał sie już do dymisji to jego wina, wcześniej powinno sie ją zbadać ona nie oszukała to biologia ją oszukała rekord świata powinien być bardzo mi przykro nieważny w końcu to pół facet pół kobieta raczej bardziej facet kobieta z macicą i jajnikami produkująca estrogen nigdy nie dorówna takiemu obojnakowi