Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowana dziewczyna 17

dzis widzialam jak kobieta poronila w pociagu

Polecane posty

Gość a gdzie autorka napisala ze
przed stacja to w kazdym pociagu przed drzwiami zbiera sie tlum mniejszy lub wiekszy przeciez :D Nigdy nie jezdziliscie pociagami?? Zreszta to nie tylko w pociagach ;) Nic nie ma na temat tloku w pociagu :) Nie musiala sie tak spieszyc do wysiadania

nie jestem autorka. ale w sumie to mi zwisa co inni sadza. Nie wiem dlaczego w ogole autorka mialaby sie bronic. podala informacje, zszokowalo ja to. Mnie pewnie tez, jakbym byla swiadkiem. Ale fakt faktem, pewnych realiow jak widac nie znacie ;) Na pociagach to akurat troche sie znam :P

akurat z tym sie zgadzam, powinna przede wszystkim nie pchac sie pierwsza do wysiadania... Akurat ja nigdy nikogo nie prosilam o pomoc i sama kopie :P Ale w ciazy nigdy nie bylam ;) Kto sie, mowe wtedy bym byla mniej honorzasta ;)

nie wiem bo nigdy nie poronilam ale znam osoby ktore to przeszly i z tego co wiem to raczej nie krzyczy jak przy porodzie nawet przy tak wczesnej fazie porodu sie nie krzyczy moglas najpierw sobie poczytac o porodzie i poronieniach na necie hehe

a moja mama poronila podczas jazdy autobusem, wiec co za roznica jaki rodzaj transportu? Akurat pociagiem jedzie sie bardzo komfortowo. Ta kobieta sama jest sobie winna, aczkolwiek wspolczuje no... I sytuacja napewno dla swiadkow tez szokujaca. Ale skad mogli wiedziec, ze byla w ciazy, pewnie jeszcze nie bylo widac...

Gość prowokacja grubymi nicmi szyta

Gość oj dzieciory dzieciory
takie bzdury piszecie, jakby wam ząbki szły.