Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WLos bery

Gdzie w tym sens ????

Polecane posty

Gość WLos bery

Znam dziewczyne , i tak na ogol jest , chlopak sie stara , dziewczyna na poczatku okazuje bezinteresownosc , zebyh chlopak sie staral , na poczatku ona sie starala o mnie , potem ja zaczalem odwsajemniac to, kiedy zaczalem , przestala sie tak bardzo interesowac mna... i dalem sobie spokoj , bez sens jakby odrazu nie mozna bylo powiedziec

Gość o rany lujek
Bezinteresowność? Znasz znaczenie tego słowa? Chyba raczej brak zainteresowania...

Gość WLos bery
Na poczatku ona sie starala , kiedy ja zaczalem , nic ... cicho , zawsze tak jest i slyszalem , ze dziewczyny specjalnie , ze sie nie interesuja zeby facet sie staral

Gość ona chciala poczuc
ze sie nia zainteresujesz, a teraz ma wyjebane.

Gość WLos bery
nudne sie to robi :p

Gość WLos bery
ale ile mozna :D , rozumiem to ale. ale

Gość mozna tak
do jebanej zasranej smierci :D

Gość fdfsdf
To dla urozmaicenia, Ty przestań się interesować.

Gość Wlasnie miej
wyjebane ;)

Gość WLos bery
Wiem , przestalem , juz pol roku nie rozmawiamy :p , a lepiej bylo jak ona sie interesowala i ja , a tak to juz nudne sie robilo

hmm a moze tak skonczyc te gierki , laski lubia gadac to powiedz jej dokladnie co jej to co tutaj napisales , po prostu ze ja lubisz na 100 % bedzie wniebowzieta ( nie musi byc wylewnie na kolanach itd , po prostu pogadaj ) To nie jest nic skomplikowanego od 1000 lat jest tak samo lubimy byc adorowane , a gonienie ' kroliczka ' dla faceta to tez duzo lepsze niz podanie czegos jak na tacy :P

Gość WLos bery
no wiem wiem ,ale i tak juz darowalem , tylko martwi mnie to ze tak wiekszac dziewczyn robi :p ze znowu sie natkne

Gość no to masz pecha
pajacu :P

Gość mokatka
a w druga strone tak samo... Facet zaczal mnie podrywac podobal mi sie ale ze go nie znalam to tak z dystansem troche... jakbylam zajeta i nie dawalam sygnalow to mu zalezalo a jak zaczelismy sie spotykac to on troche odpuscil i gdzie tu logika... a ze mnie lubi to slysze ciagle ale na zwiazek "jeszcze nie jest gotowy" to po co to wszystko? Panowie?

Gość WLos bery
tzn taka smieszna sytuacja , bo na poczatku ona pierwsza sie angazowala :p potem ja... na przemian i nic z tego nie wyszlo, zapewne dlatego ze ja skonczylem

Gość fsdfgter
Zmień obiekt zainteresowania, tak będzie łatwiej i lepiej dla Ciebie. Po co się zadręczać.

Gość Przegrales zycie pajacu
:)

Gość WLos bery
up nudzi ci sie?

Ehh faceci w wiekszosci nie sa monogamistami to akurat winna natury i kwestia przetrwania gatunku ( troche bilogia sie klania ) mysla ze jak sie zwiaza z jedna panienka to ta cala reszta wolnych , goracych lasek bedzie juz dla nich niedostepna ( jakby byla dostepna kiedy byli wolni z regula walesaja sie z kumplami i przygladaja z boku ) Ludzie jak czegos chcesz to sobie to zorganizuj i mow czego chcesz , wiekszosc z nas nie jest jasnowidzami ..... moze mnie lubi a moze nie ?? powinienem zadzwonic a moze nie itd ..

Gość mala miiiiiii
ktos moze mi poradzic co ja mam zrobic? Lubi baardzo, chce poznac, spotyka sie ze mna, przytula, jest pomocny, troskliwy, ale nie jest gotowy na zwiazek... chociaz prawie jak w zwiazku sie czuje... co tu teraz?

a czemu jest zle tak jak jest , czy potrzebna ci tylko deklaracja i publiczne trzymanie za rece , jesli jest fajnie , skoro jest pomycny przytula itd to o co chodzi , ciesz sie kazda ta chwila :))

Gość malamiiiii
wiesz to nie o to chodzi... on przy znajomych jest w poblizu mnie, jest zazdrosny, ale sam na sam nie spotykamy sie tak czesto, raz czasami dwa w tygodniu... a w weekendy raczej idziemy do klubu... czesto osobno by potem i tak spedzic tam czas razem... czasami spotykamy sie z moimi znajomymi czasami z jego... wszystko ok byloby gdzyby nie to ze powiedzial mi raz ze powinnismy byc kolezenstwem... po czym znow sielanka i co;?

no to powiedz mu to , jestem terapeuta i wiem jedno glownym powodem klotni i nieporozumien w zwiazkach jest brak podstawowej komunikacji , kobiety w 99 % procentach mowia ze ' on powinien sie domyslec co ja czuje !!! a ja zawsze mowie kopne cie w d... i zobaczymy czy sie dobrze domyslilam , sorry za wulgaryzm ale to prawda wiekoszc z nas nie jest jasnowidzami trzeba rozmawiac !!!

Gość WLos bery
jak najbardziej popieram , ciezko to zrobic po oby dwóch stronach