Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tiramiska

SPICIE W MAJTKACH CZY BEZ

Polecane posty

Gość nie bardzo zadowoleni
jeszcze nie daj Boże, spotkamy Cię kiedyś w autobusie 😭

zawsze bez niczego,czyli nago.nawet w gosciach:P tylko pod namiotem spie w majtkach i dresie:D

Gość dziolcha_aa
w majtkach, ponieważ mamy pieska w domu ( jamnika) i wszedzie gdzies sie znajdzie jego siersc

Gość omg ale niektore to sa tutaj
zdrowo rabniete :O ja spie zwykle w majtkach bo mimo wszystko wstyd mi troche nago (spie sama w pokoju, faceta nie mam) i majtki to jedyne co mam na sobie w czasie snu ale mam juz dosc, bo mam wrazenie ze skora nie oddycha, a jak spie nago to jest o wiele lepiej, wiec kupie sobie koszule i bede spac w niej, bez majtek pizam nie lubie

weź mnie strasz 😭

Ale zescie sie rozgadali, ja tylko napisze, ze spie w majtkach i w krotkich spodenkach i jest mi dobrze...

*nie strasz miało być

Gość chodze bez majtek śpie
bez majtek i nie wyobrazam sobie inaczej :) aha i opalam sie na plażach naturystycznych gdy tylko się da. nienawidzę bielizny

Gość Kasia 15
bez majtow i stanika a jak juj to w opszernej halce

Gość nieeeeebo
ale naskoczyliscie na bazienke, ja nie widze w tym nic dziwnego. napisala ze zapomniala zdjac stanika i ktos juz wywnioskowal ze sie nie myje. smieszne doprawdy... i strasznie ograniczone myslenie. ciekawe co powied=cie na to, ze ja biore kapiel o godzinie 21, a spac chodze dopiero o 23 i zawsze do tego czasu od wyjscia z lazienki do polozenia sie do lozka ubieram stanik! bo nie mam zamiaru przez 2h paradowac przed bracmi i ojcem z "wolnymi" cyckami i sterczacymi sutkami pod obcisla bluzka... i tez potem czesto zapominam je zdjąć. tyle na ten temat,

Gość nieeeeebo
i doprawdy co w tym dziwnego ze jak ktos wezmie kapiel pod wieczor to potem sie juz nie bedzie znow kapal? takie czeste mycie kilka razy w ciagu dnia tez jest nie zdrowe. wy sie kapiecie przed snem, a ktos sie wykapie w dzien no i jaka jest roznica? jest jeden do jednego.... czy po porannej kapieli po ok4h jestescie brudni i idziecie sie myc? raczej nie.. wiec dlaczego ktos kto sie wykapie 4h przed spaniem, a potem juz nie to jest jest nienormalny? raczej brudny i niehigieniczny, bo kapie sie ta sama ilosc razy w ciagu doby tylko o innych porach... no wiec o co chodzi? o to ze trzeba sie tuz przed spaniem myc nie wazne czy sie jest brudnym czy nie? to to juz o higiene nie chodzi ale raczej nerwica natrectw sie klania:)

spie bez majtek,w samej pizamce,albo i bez:) podmywam sie przed snem,i rano,poczym zakladam swieza bielizne,ktora wieczorem laduje w koszu z brudami.

Gość fhyfd
Śpię bez majtek i bez stanika, w samej piżamce. Przed snem się myję, rano tak samo. Każdego dnia świeża bielizna, piżamę piorę raz w tygodniu lub częściej, gdy jest wyraźnie przepocona.

Gość fhyfd
up up

Gość winnonaaaaad
Podnoszę:)

Gość kozi_pazur
no ja w majtkach.

Gość lololokli
jakbym spala bez majtek to facet nigdy nie dalby mi spokoju.

Gość zawsze nago
nie wyobrażam sobie inaczej

Gość stara paannnnaaa.
ja mam 30 lat i spię non stop w majtkach,staniku,skarpetach i pizamie (marzną mi stopy w nocy. Nie wyobrazam sobie bez majtek czy bez stanika...brrr... to tak ...nieelegancko :D

Gość kozi_pazur
czemu nieelegancko? przeciez w nocy nikt Cie nie widzi. To tak jakby nie kąpać sie na golasa, bo to nie wypada ;)

Gość kjksafj
w majtkach. Przecież w ciągu nocy pojawia się czasami jakaś wydzielina z pochwy,więc nie wyobrażam sobie, że mam prać pościel np. co dwa dni

Gość stara paannnnaaa.
przygotowanie do spanie do caly rytuał...napjpierw scielenie lozka,pozniej mycie i zakladanie pizamy...papcie postawione idelanie rowno przy lozku....nie wyobrazam soebie ze mam zaniechac jednego z tych puntktow:D to by mi zaburzylo caly rytuał... mam 3 komplety pieknych satynowych pziamek ktorych prawie nie czuje na sobie,a mam komfort ze nie jestem gola:)

Gość jabaduba
chyba zaczne spac bez, a zawsze spalam w nich.Ewentualnie luźne spodenki od piżamki.

Gość herdian22
ja tylko na golasa, jest naturalnie, naprawdę dziwię się śpiącym inaczej

Gość gryzonikus
w majtusiach i facet trzyma mnie za pupe, bo śpię na brzuchu :d

Gość walekoniairuchambezmajtek
ja zawsze bez i jak chodze do dziewczyny to odrazu mnie rozbiera i zdziwiona ze bez majtek jestem a jak ja ja rozbieram to ona bez stanika i majtek a i tez sie mastrubuje w szkole bo chodze bez majtek ide do toalety i wale konia a jak ktos wchodzi do toalety i slyszy o o o o o oh

Gość gość
A my śpimy na golasa. Zdrowo i seksownie.

Gość gość
Ja ostatnio bez. Skora lepiej oddycha i sie nie poci.