Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mały kolibberek

Czy kazdy facet jest spożnialski?

Polecane posty

Gość mały kolibberek

Moj ciagle sie spoznia.I nic do niego nie dociera.

Gość Ewellinka
oczywiście, że nie każdy

Gość a mój jakoś nigdy
dziwne

Gość aiijjjaajjj
nie, to baby są spoznialskie

Gość mały kolibberek
Mial byc o 21.Juz godzina spoznienia.Nie zadzwoni bo ma zablokowane konto w telefonie.Juz od dluzszego czasu sie spoznia.

Facet jest spóźnialski, ale tylko ten, któremu na to pozwolisz. Jesli nie byłoby Cie później tam, gdzie się umówiliscie o 21, to by się nie spóźniał.

Gość mały kolibberek
Nie wytrzymalam i zadzowinilam.Powiedzial ze pomaga ojcu w malowaniu kuchni i jeszcze mu to zejdzie i nie przyjedzie do mnie.

Gość mały kolibberek
Co bez komentarza?????????

jak kobieta jest spoznialska to nie ma sobie nic do zarzucenia, i powtarza legendarne 'jak kocha to poczeka'. jak facet jest spoznialski to obraza majestatu :) a tak naprawde to zalezy od egzemplarza, to zalezy od wychowania w wczesnym dziecinstwie.

Gość mały kolibberek
Wszystko inne wazniejsze odemnie.A pozniej dziwi sie dlaczego tak sie zachowuje.Mowilam mu ze cche zakonczyc ten zwiazek, on twierdi ze mnie kocha i chce byc ze mna i ze sie zmieni.Ale sie nie zmienia i robi sie coraz gorzej.

Gość moonny woman
Oj tak to zależy od wychowania w dzieciństwie:D Jak chodził do przedszkola to się potem nie spoznia:P:D

Gość mały kolibberek

Gość diablica i juz
moj sie nigdy nie spoznial....no raz:p ale zadzwonil ze sie spozni.... a co do twojego to co z tego ze ma konto zablokowane?? od ojca nie mogl wziac tel i cie POINFORMOWAC ze nie przyjedzie??? BEZ KOM...

Gość helenka__
ja się spóźniam zawsze, od zawsze, wszędzie i na każdą okazję. na swój slub też się pewnie spóźnię ;)

Bez komentarza jest to,że jesli Ty autorko pozwalasz na to, żeby się spóźniał, a gdy w ogóle nie przyjeżdża, sama dzwonisz do niego, żeby sie cokolwiek dowiedziec, bo on ma idiotyczną wymówkę pt. zablokowany telefon - to się nie dziw. Ja tam nie jestem za kończeniem związku z powodu spóźniania się. Ale najpierw zmień swoje podejście. Nie przyjeżdza, spóźnia się, to Ciebie nie ma! Jak to jest u Ciebie w domu, wyłączasz telefon i idziesz spać. I NIE DZWOINISZ z łaskawym zapytaniem co z nim! Masz wyekzekwować, że MA DZWONIĆ jak coś jest nie tak. Nie dzwonisz do niego na drugi dzień. Tylko sobie żyjesz normalnie, jakby Go nie było. A on niech sam pomysli, co zrobić żeby z Tobą skontaktować. Chcesz zakończyć związek, a nie stać Cię na to, żeby olać w TYM momencie dziada :) Jak mówi że kocha, to powiedz że dla Ciebie kochać to znaczy nie spóźniać się. I czesć. Pare razy taka akcja i sie poprawi. Ale to Ty musisz być konsekwentna! W wielu wypadkach, tu na kafe, mam wrazenie, ze faceci byliby lepsi - gdybyście ich nie rozpuściły :)

Gość u mnie w zwiazku to ja
sie zawsze i wszedzie spozniam moj facet nie :)