Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vor2s1

Problem z rodzicami

Polecane posty

Gość vor2s1

6 lat temu wyszłam za mąż i urodziłam wspaniałego synka szkoda tylko że moi rodzice nie zaakceptowali małego :( nie lubią mojego męża , on nawet ich już nie odwiedza i moje dziecko też nie chce odwiedzac dziadków Są tam dzieci mojego brata, córka mojej siostry które są przez moich rodziców kochane , dobrze traktowane a moje jest tylko olewane i krytykowane. Okazują mu to że go nie lubią .

Gość a mają powody by nie lubiec
twojego męża?

Gość vor2s1
Nie lubili go z dwóch powodów pierwszy to to że wychowywał się bez ojca a drugi to to że jego matka jest alkoholiczką . Nie docierało nawet do nich to że on jest innym człowiekiem , oceniali go tylko przez pryzmat tego co o nim wiedzieli

Gość vor2s1
bazienka On ze strony ojca ma tylko babcie i całe szczęście kochanych pradziadków . Tylko troche mnie to boli że moje dziecko jest przez nich tak traktowane , myślałam że jak zobaczą że Darek(mój mąż) jest dla mnie dobry to zmienią nastawienie ale nigdy bym nie pomyślała że tak beda traktowali moje dziecko , sama widze że on nie chce odwiedzac moich rodziców , gdy przychodze bez niego to wtedy oni zaczynają ze mną normalnie rozmawiac :(

Gość vor2s1
poważny czarny nick Czyli wiesz jak sie moje dziecko pewnie czuje wśród swojej rodziny :(

Gość from111
Pewnie lubią twojego synka ale są z nim mniej zżyci :)

Gość vor2s1
Już ograniczyłam z nimi kontaktu ale widze że jeśli przychodze do nich bez dziecka to mają tylko radosc w oczach i nawet nie spytają o wnuka a gdy przychodze z nim to go tylko krytykują :( a pozostałe wnuki cały czas chwalą

Gość dziadkowie sami wybierają
które wnuki kochają a które nie Twoje nie lubią i może mają do tego swoje powody :O

Gość 123+333
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło np. twój synek jest wolny od tego by zapewnić opieke dziadkom itp. ;)

Gość jeśli twój mąż pochodził z tak
iej rodziny to nic dziwnego że twoi rodzice tak się zachowują!!!!

Gość vor2s1
poważny czarny nick jaka była sytuacja u ciebie? podobna jak z moim dzieckiem?

Gość gfdfjmghjluktgjhkfyhuk
jeśli twój mąż pochodził z tak - jestes tak glupai ze az mi cie szkoda. Niech rodzice nie lubia meza, ale dlaczego nie lubia biednego dziecka? Twoi starzy sa zjebaniii i na twoim miejscu kopnela bym ich w doope i powiedziala ze na starosc na opieke twoja i twojego dziecka nie maja co liczyc.

Gość współczuje ci ale postaw się
może na miejscu swoich rodziców? dla nich ty związałaś się z byle kim a to dziecko im o tym przypomina? ja bym raczej stawiała na częste odwiedziny do nich ale bez dziecka :)

Gość vor2s1
Mąż jest bez zarzutu Jest dobrym mężem i ojcem , przyko mi tylko że oni jeszcze tego nie dostrzegają. Myślałam że się przekonają do niego ale oni dalej idą w zaparte i swoją nie chec przelewają na dziecko :(

Gość vor2s1
Są sytuacje kiedy oni sami mnie zaproszą Wtedy pójde , ale sama bo mój syn zam powiedział że nie chce do nich idź Jedyne rozwiązanie to tylko takie jakie wy radzicie, zerwac z nimi kontakt

Gość uuuyyoonnkkllhjkk
Tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zerwij i to jak najszybciej

Gość odswe
Twoje dziecko to ich krew tutaj nie ma znaczenia kto jest jego ojcem Kiedyś tego pożałują

Gość ona sama powinna nawiązać z
rodzicami kontakt a nie jeszcze odsuwać się od nich :)

vor2s1 witaj ja jestem wlasnie taka nie kochana wnuczka,i tak jak twoj synek szybko to dostrzeglam.powod niecheci do mnie i mojej siostry?moj tato a ich syn ulegl wypadkowi i stracil wzrok i w dodatku zwiazal sie z kobieta-moja Mama-tez niepelnosprawna.jestesmy dla nich kims gorszym i chodz moja MAtka zabierala mnie do dziadkow w pewnym momencie powiedzialam nie tez mialam cos jak twoj synek 6-7 lat nie odwiedzilam dziadkow do 20roku zycia.a bylo wiele sposobnosci.teraz rowniez mnie tam nie widza jedynie na 1Listopada.a milosc do wnuczki okazali mi rodzice mojej mamy choc maja ich naprawde duzo nie widzialam jakiejkolwiek roznicy miedzy traktowaniem swoich wnukow. Twoj synek wybral,nie zmuszaj go do niczego.

Gość vor2s1
malaBaba Zrobie tak jak mi radzisz, mój synek ma babcie ze strony tata ale ona też mało się nim interesuje ma jeszcze pradziadków którzy go kochają

Gość masz rodziców debili
:O

Gość autorko ale w czym widzisz
problem?